Cat costa laptopul meu?

Posted by

Sunt intrebat des asta, le zic ca nu stiu pentru ca nu stau sa vad cum scade pretul la el si cat mai e unu. Cand l-am luat eu mi-a fost adus din Franta pentru ca Sonny Romania nu aducea inca in tara acest model. Eu am dat 3500 de ron pe el atunci la mana a doua. Dar am fost fericit.

Zilele trecute imi spunea cineva ca e la emag cu 1800 ron, am ramas uimit dar am zis cine stie la cum scad preturile la gadgeturi e posibil. Si totusi am zis ca parca nu e posibil, asa ca l-am cautat pe net. Modelul nou adus in tara la noi e undeva intre 3400 si 3700 de ron, e modelul mai nou care are si un serzor giroscopic inclus si un mouse touch pe laterala langa ecran. Fiecare model are cateva subdotari, astfel al meu desi e din seria veche are hard de 256 SSD in timp ce modelele de se vand in Romania au doar 64 Giga. Cautati Sony VPC pe price.ro si ve-ti vedea.

Si da ma deranjeaza cand cineva se leaga de bijuteria mea de laptop si zice (chiar si fara intentie) ca valoreaza doar 2 lei. Defapt ma deranjeaza oricine se ia de jucariile mele pe care le iubesc.