Sa bem o bere

Posted by

 Azi, fiind sambata, l-am vazut pe seful venind la birou mai relaxat; si-a lasat costumul acasa si a venit in pantaloni scurti si tricou. Dupa coloritul ambelor haine, am crezut ca pleaca in Hawai’i in concediu si scap de el pentru ceva vreme. Si parea bine dispus, cu toate ca aseara, dupa finala Romanii au talent, era foarte suparat, desi a castigat concurentul lui favorit si ar fi trebuit sa fie mult mai vesel, m-am prins eu de ce, dar va povestesc alta data, eu incercam un exercitiu propriu de mentalism prin care sa conving cat mai multi oameni ca sunt o persoana reala, si nu imaginara.

Deci cum spuneam, intra, se uita le mine (care ma faceam ca lucrez de zor) si  zice: „Hai sa bem o bere.” Ma uit la el si trag repede concluzia: e inca suparat si vrea sa bea de suparare, altfel nu-mi explic. „Fii atent, te duci la Praktiker, cumperi o bormasina, ca tot ne trebuie noua pentru o lucrare. Costa 153 de lei si e o promotie de primesti si 6 cutii de bere.” Ma uit la el, ma uit la ecranul computerului, parca ceva nu era bine, ma trimite sa iau bere de la Praktiker ?!?!?!? „Hai, mah, nu ai plecat inca?”. Si m-am dus repede ca de, caldura de afara si lipsa aerului conditionat din firma chiar facea binevenita o bere rece.

Asa am aflat si de promotia celor de la Praktiker si de faptul ca la fiecare 150 de lei cheltuiti primesti un six pack de bere Bergenbier. Oare o fi vrut bormasina sau berea?…