Sa facem ceva de dragul de a face

Posted by

Un amic vrea sa faca o campanie interesanta prin care sa stimuleze lumea sa faca mai mult sport, sa mearga mai mult pe jos si chestii de genul asta. Ideea in principiu este interesanta, dar modul in care o implementeaza e cel mai stupid mod posibil.

A gasit el de cuviinta ca maine lumea sa faca un fel de maraton si sa mearga cu cei care vor sa sustina campania pe jos pana la Bucuresti. Ca, ce mama masii, suna bine pana la Bucuresti, in loc sa aleaga o locatie mai exotica si pe o distanta mai scurta pentru inceput. Iarasi, de ce sa nu o facem in toiul iernii, mai ales ca maine se anunta lapovita. Si pneumonia e o forma de sanatate pana la urma, nu?

Apoi ma suna azi sa ma intrebe daca stiu cumva un sponsor care ar vrea sa se promoveze in cadrul evenimentului. I-am zis ca nu, ca nu aveam timp de prea multe explicatii, DAR:

1. Daca te-ai uita cat de cat prin online, sau daca te uitai macar la mine pe blog, sau pe twitter, stiai ca ma indrept la unul din cele mai mari evenimente ale anului din blogosfera. La Brasov a avut astazi loc Canyon Sport Meet. Si, ia ghici? Au existat niste sponsori acolo, sponsori interesati exact pe domeniul asta de activitate: SPORT.

2. De ce te-as recomanda, sau ti-as recomanda o firma unde sa te duci sa spui ca vii din partea mea cu o zi inainte de eveniment? Crezi ca atunci se cauta sponsor? Sau cu cateva luni inainte? Crezi ca sambata la ora 12.00 sponsorul sta sa fabrice bannere, sa vina cu premii si sa fie pregatit pentru evenimentul de maine.

3. De ce as ajuta un blogger care nu vrea sa vina la blog meet-urile pe care eu le organizez, ca nu poate sa vina el asa cu turma. De ce m-ar interesa el si nu turma mea? De ce ar exista el pentru mine? Si nu m-ar deranja in mod explicit ca nu vine la cele organizate de mine daca s-ar duce la altele. Secret a fost azi la #canyonsportmeet asa cum a promis. Si pentru asta primeste o bila alba de la mine. Sustin orice ploiestean care se duce la orice eveniment poate si ajunge la un A-lister sau la un om influent din online si ii spune, stii, eu sunt din Ploiesti si existam si noi acolo pe harta blogosferei. Dar tu nu existi decat in lista lui Vali, aia cu 100 de bloguri irelevante.

P.S. Alaturi de Secret, primeste mai mult decat o bila alba K…. draku mai stie cum il cheama la ora asta…(trebuie sa ma intelegeti ca am alergat prea mult prin tara si am dormit prea putin); hai mah ca-ti dau ce ti-ai dorit. Deci te-am pus in blogroll. Si da, raman la ideea ca un nickname nu e atat de potrivit si ca e mult mai important numele si de asemenea scapa de .name .

5 comments

  1. aspru da, hater sau invidios in cazul asta nu, macar sa vad in poze ca a facut ceva…

  2. o idee prosteasca… o proba de maraton are 42 km… cine nu face msicare nu are cum sa parcurga ncii macar 30 km pe jos ,, dar 60…vreme prea urata , Ploiesti-bucuresti… cea mai aglomerata sosea….o iau ca pe o gluma proasta

  3. ulterior am vazut si poze cu tine mai Haotik…daca eram in locul tau plecam primul spre Bucuresti.. nu de alta dar esti prea burtos….. si putina miscare nu iti strica

  4. 🙂 daca imi gasesti amanta promit ca dau burta jos, altfel orice alceva am incercat nu am reusit

Comments are closed.