Samsung aduce in Romania ultima generatie de televizoare Samsung Smart TV

Posted by

Samsung-SmartTV Astazi cei de la Samsung au anuntat ca aduc pe piata din Romania ultima generatie de televizoare Samsung Smart TV. Sincer, nu ma asteptam sa lanseze atat de repede pe piata aceste televizoare, avand in vedere ca Samsung Galaxy S4 nu va veni in Romania in varianta optocore.

Noua generatie aduce cu ea ultimele inovatii tehnologice, dar si functionalitati si aplicatii noi. Despre claritatea imaginii nu cred ca mai e nevoie sa va mai spun ceva, pentru ca oricum se stie ca este deosebita. Cel mai mic pret al unui astfel de Smart TV este de 1.899 lei (pentru variata TV de 32 de inch, HD ready) si cel mai scump produs costa 12.299 lei, un televizor Full HD cu diagonala de 55 inch.

Sistemul Smart Interaction a fost imbunatatit, ceea ce face sa fie mai usor de folosit. Are algoritmi care ofera o detectare mai precisa a fetei si o interpretare mai buna a gesturilor si vocilor.

Platforma Smart Hub a fost reproiectata pentru a simplifica procesul de cautare. Continutul este organizat pe trei sectiuni principale, si anume, MultimediaSocializareAplicatii.

Va mai spun ca estimarile pentru 2013 sunt incurajatoare, la 3 televizoare vandute unul va fi inteligent, asta inseamna undeva la 30% din piata de televizoare vandute anul acesta. Sunt curios daca la finalul anului, estimarile se vor dovedi reale sau vor fi depasite.

Din pacate, eu nu am putut merge la evenimentul de lansare, fiind toata ziua la Enterprise You, dar va invit totusi sa vedeti cateva poze: