Schimbul anului in Liga 1. PSG il vinde pe Mbappe

Posted by

Suporterii adevărați sunt la curent cu fiecare modificare din lumea fotbalului. Daca vrei sa ai acces la cele mai noi informatii poti urmari si tu stirile sportive.

PSG urmeaza sa faca un schimb important, Kylian Mbappe – Mohamed Salah

Cunoscutul jucator francez a semnat pentru o suma uriasa, 120 de milioane de euro, la care s-a adaugat si un salariu uimitor de 60 de milioane.

Marca, una dintre cele mai importante reviste sportive, anunta ca Mbappe isi doreste ca pana in luna ianuarie a anului acesta sa paraseasca PSG-ul, ceea ce amplifica tensiunile din echipa.

Mbappe a uimit prin performantele lui in lumea sportului, devenind unul dintre cei mai scumpi jucatori din lume. Astfel echipele care si l-ar putea permite sunt foarte putine.

Una dintre variantele cele mai promitatoare este Real Madrid, desi PSG nu si-ar dori sa il vanda pe Mbappe spaniolilor, care au creat o tensiune constanta pana in urma cu cateva luni, pentru obtinerea semnaturii de transfer a celebrului star.

Se pregateste cel mai mare schimb al anului in fotbalul mondial

Un jurnalist egiptean anunta ca PSG il va vinde pe Mbappe doar echipei Liverpoll, de unde il vrea la schimb pe Mohamed Salah un foarte bun fotbalist in varsta de 30 de ani.

Mohamed Salah a efectuat o prelungire a contractului cu echipa Liverpoll care este valabila pana in anul 2025. Desi este unul dintre jucatorii cei mai apreciati si bine platiti din Premier League, fotbalistul egiptean nu a atins asteptarile publicului acest sezon, avand doar 5 goluri si 4 pase decisive in toate meciurile jucate.

Care este motivul pentru care Mbappe isi doreste sa plece de la PSG?

Kylian Mbappe este unul dintre cei mai buni jucatori de fotbal din lume la doar 23 de ani. Chiar daca acesta a ales sa isi prelungeasca contractul la PSG pana in anul 2024, cel mai probabil nu isi va indeplini angajamentul. 

Stirile spun ca fotbalistul a cerut sa fie dezlegat de contract chiar in iarna si se crede ca relatiile dintre el si conducatorii clubului s-ar fi inrautatit.

Starul din fotbal afirma ca nemultumirile lui au pornit de la faptul ca sefii clubului la care activeaza nu au respectat niciuna dintre intelegerile pe care le-au facut inainte de a accepta sa-si prelungeasca contractul. De asemenea acesta spune ca este deranjat de criticile pe care le primeste in Franta.

Cerintele fotbalistului au fost in cea mai mare parte de natura fotbalistica. Mbappe si-a dorit sa fie adus un atacant „world class” si sa fie vandut faimosul Neymar.Conducatorii PSG au acceptat fara sa stea pe ganduri, insa promisiunile lor nu au fost indeplinite niciodata.

Neymar nu a parasit clubul, ba mai mult a ajuns sa se certe de nenumarate ori pe parcursul acestui sezon cu Mbappe.

Daniel Riolo, un jurnalist francez, anunta ca in prezent Kylian Mbappe „s-a saturat” si este foarte decis sa plece de la PSG.

Daca vrei sa afli mai multe detalii din lumea sportiva, poti urmari si tu stirisportive.ro!