wave boards

SMAEB 2010 – Wave Board (part II)

Posted by

Daca in primul post am scris despre ceva care ma dezamagit din cauza pretului, a existat ceva la acest salon moto care ma incantat peste masura. O placa noua cum nu mai vazusem si care pare foarte interesanta. Se numeste Wave Board, cei care o vand au siteul asta. Am fost avertizat ca siteul nu e actualizat si ca nu ve-ti gasii inca placa pe site. Oricum cand mi-au zis ca sunt din Mizil, mi se parea ca e in partea cealalta a tarii si a ramas ca o sa imi trimita prin posta, dar intre timp m-am desteptat si mi-am adus aminte ca orasul asta e indeajuns de aproape de Ploiesti si ca intr-o sambtata daca au deschis, sa pot da o fuga cu motorul sa-mi cumpar una. Oricm imi iau una cat de curand, ca e super tare.

Baieti de acolo m-au lasat pe mine si alti 2 copilasi de 10 ani sa ne dam cu ele si sa invatam sa mergem pe ele. Si pot sa va spun ca dupa 10 minute deja mergeam 20 de metri cam asa fara sa pic de pe ea. Intradevar cu un mic ajutor la pornire dar nu parea greu pentru cineva obisnuit cu skateboar, role si snowboard.

wave board

Mi sa spus ca e o combinatie intre surf si snowboard dar probabil povestea se schimba in functie de cel care o vinde. Intradevar la o prima analiza duce cumva cu senzatia de snowboard, probabil o sa revin cu un post in curand sau un review al jucariei dupa ce imi iau una.

Oricum desi era salon de motociclete, asta a fost jucaria care ma impresionat cel mai mult.

wave boards
wave boards