Social Media Snow Camp (ziua 1)

Posted by

smscamp Dupa cum stiti, sunt mare fan al taberei de la Paraul Rece, astfel ca nu puteam sa lipsesc de la cea de-a patra editie. Asa ca ieri, pe la ora pranzului, am plecat spre tabara.

In prima sesiune, s-a discutat despre problemele blogosferei, despre partea goala a paharului si despre o lege care ar putea face multe probleme industriei. S-a discutat despre faptul ca trebuie sa fim mai productivi, atat bloggerii, cat si agentiile, dar si despre vocea brandului si cum trebuie abordata aceasta problema in diverse situatii.

Prezentarile au fost sustinute de Cristian China Birta, Bogdana Butnar si Cristian Manafu. Daca de obicei prezentarile erau mai optimiste, abia acum imi dau seama ca a fost totusi un an greu si ca s-ar putea ca 2013 sa fie un an si mai greu. Pentru mine, trebuie sa recunosc ca a fost un an bun, pentru ca am obtinut venituri cu blogul la un nivel la care nu ma asteptam la inceputul anului. Nu mi-a dat prin cap ca ar fi putut fi si mai bine de atat.

Dupa aceea, ne-am incalzit putin la focul de tabara si a inceput petrecerea. Am mai asistat la cateva discutii interesante si in cele din urma m-am retras la somn dupa o ultima partida de biliard. Nu sunt foarte multe de vorbit despre prima zi a taberei, dar voi reveni cu noi detalii dupa ziua de astazi, care se anunta interesanta.