Spot Zilele Biz 2013

Posted by

revista_Biz Nu stiu cum reusesc cei de la Revista Biz sa vina cu cele mai bune idei cand vine vorba de promovarea evenimentelor pe care le organizeaza, dar uite ca reusesc. Si, ca sa pun paie pe foc (focul de tabara de la Paraul Rece, bineinteles), am va spun ca spotul de anul trecut a fost bunicel in comparatie cu spotul de promovare de anul acesta pentru Zilele Biz. Glumesc, desigur, a fost superb si spotul de anul trecut, doar ca parca avea logo-ul prea mare.

Editia de anul acesta se desfasoara sub motto-ul „The best of the best„, iar spotul pe care va invit sa-l vizionati mai jos este genial. Si nu, mie nu mi s-a spus niciodata ca sunt okay-ut la pat, mie mi se spune mereu ca …. mai bine suna-ma, daca esti curioasa.

Promit sa revin cu un articol serios despre chestiile faine care se vor intampla in saptamana 11-15 noiembrie si va spun de pe acum ca e pacat sa ratati evenimentul. Eu sper sa reusesc cumva sa ajung la ziua dedicata Antreprenoriatului (luni) si cea dedicata Inovatiei (marti). Vizionare placuta!

One comment

Comments are closed.