Staropramen bine ai venit acasa, in Prahova!

Posted by

Chiar ma pregateam zilele trecute sa pun o intrebare despre asta, pentru ca vedeam caravana prin alte judete si ma intrebam: Dar la Ploiesti nu vine? Si raspunsul a venit printr-un e-mail de la Blogal Initiative.

Caravana Staropramen vine si in Prahova, de fapt se apropie deja cu pasi repezi de Ploiesti la ora la care scriu acest articol. Din pacate, eu sunt plecat in alt judet, unde din fericire am la dispozitie un frigider plin cu Staropramen 24 de ore din 24.

Asadar, avem Caravana Staropramen in Prahova: peste cateva ore adica pe 13 iulie intre orele 17-21, va puteti vedea cu Caravana Staropramen la Ploiesti. Deja bloggerii din Ploiesti se duc acolo, cu totii, si asta e de bine. Detalii gasiti pe twitter. Apoi pe 14 iulie ii puteti gasi in Padurea Paulesti intre orele 13-17 si pe 15 iulie pe Valea Cerbului Busteni intre orele 16-20.

Asa ca nu stiu ce as putea sa mai zic. Pentru noi ai fost mereu aici, langa noi, pentru ca fabrica unde te nasti este la noi in oras, asa ca bine ai revenit acasa! Oricum, nici macar nu ai plecat.

Acest articol nu participa in campania Blogal Initiative, nu ca nu mi-ar fi placut sa particip, va invit pe voi sa o faceti, dar mi se pare tare aiurea sa-l pun pe Chinezu sa jurizeze articolul meu, cand azi-noapte pe la ora 2 inca mai eram la masa cu el, fiecare golind cate o bere Staropramen.

One comment

  1. mi-ar fi placut sa fiu si eu cu voi, in acel judet unde aveti frigider plin cu Staro :))

Comments are closed.