O idee simpla de promovare a blogului

Posted by

Cu totii trimitem sute de e-mailuri catre prieteni, parteneri de afaceri etc. De multe ori, pe principiul „las’, ca oricum stie cine sunt”, intalnesc e-mailuri fara semnatura. Este de asemenea destul de adevarat faptul ca, daca stiu cine e, sunt foarte rare cazurile in care ma uit la semnatura. Dar dincolo de asta, o semnatura e bine sa existe, iar daca tot exista, pe langa un numar de telefon si o adresa de e-mail (nu ma intrebati care e rostul unei adrese de e-mail in semnatura e-mailului), nu strica sa avem si pagina noastra web adaugata acolo.

La mine e putin mai complicat, ca de obicei folosesc o singura adresa de e-mail, care e cam impersonala, e cu office si numele companiei pe care o detin (curiosii o gasesc la contact) si automat din ea e simplu sa deduci si adresa paginii companiei. In semnatura am adaugat adresa acestui blog, in ideea ca, daca e curios sa vada mai multe despre mine, poate gasi aici.

Un prieten imi recomanda sa folosesc o adresa de e-mail personala, care sa fie diferita de cea cu office, eu inca nu-i vad rostul, pentru ca multe alte adrese de e-mail, care exista pe blogurile mele, ajung de obicei tot in acelasi loc, o casuta de e-mail unica, la care sunt conectat aproape 24/7, uneori chiar si cand dorm, aud ca a venit un e-mail si ma trezesc sa arunc un ochi.

Consider ca e o idee buna sa am adresa blogului in semnatura si cei cu care mai schimb e-mailuri probabil ati observat ca apare acolo de ceva vreme. Va sfatuiesc si pe voi sa faceti la fel, e o modalitate in plus pentru cei care nu va cunosc sa afle mai multe despre voi. E mai simplu sa dea un click in e-mail, decat sa faca un search pe google dupa numele vostru.