Tableta AllDro Speed Satellite

Posted by

 In urma cu doua saptamani, incercam sa vin cu un raspuns cat mai complet la intrebarea: Cat costa o tableta? Articol in care vorbeam si despre tabletele romanesti si despre pretul bun pe care il au acestea. Asa ca am decis sa va prezint doua tablete romanesti, una saptamana aceasta si una saptamana viitoare si ale caror caracteristici ar putea multumi pe aproape orice iubitor de tehnologie care isi doreste accesul cat mai facil la informatia de pe internet.

Saptamana aceasta va voi vorbi de o tableta de la Allview, AllDro Speed Satellite care pare alegerea perfecta a celor cu buget redus. Vine cu un procesor A10, Cortex A8 / 1,2GHz, cu o memorie de 4GB si cu posibilitatea de a-i atasa un card micro SD. Sistemul de operare este Android 4.0 Ice Cream Sandwich; vine si cu o suita de aplicatii deja instalate: Bitdefender,  ES Explorer, Aply Store, News, MultiLing. Sincer, ma intreb ce face aplicatia MiltiLing, ma gandesc ca e o aplicatie speciala pentru parlamentari, dar sa nu intru in subiectul acesta.

Ecranul de 7 inch (nu v-as vorbi de ea probabil daca nu ar avea 7 inch) are o rezolutie de 800×480 pixeli si, datorita procesorului grafic MALI 400 MP, 4 CORE, poate reda fara probleme filme in format FullHD 1920X1080 p (HDMI) / 2160 p. De asemenea, bateria de 2800 mA ofera un timp de functionare de 3.7 ore.

As mai pomeni, de asemenea, de faptul ca si aceasta tableta este dotata cu GPS si FM Transmiter; ma intreb de ce toate tabletele romanesti au aceasta capacitate, in timp ce nu se regaseste aceasta optiune la tabletele de top. Oare romanii folosesc cu precadere tableta in masina?

De asemenea, am gasit cateva accesorii interesante: Modemul 3G, cablul HDMI dar si cablul OTG, dar nu am regasit intre ele suportul de masina. Banuiesc ca vine in kitul cu tableta, dar daca se rupe sau se pierde/fura ce fac, nu mai pot cumara altul?

Ca sa nu ma lungesc cu vorba, restul specificatiilor tehnice le gasiti aici.