Voucher AdWords de 100 de ron

Posted by

 Pentru ca eu nu am cum sa le folosesc pe contul meu de AdWords, ca deja am folosit mai multe vouchere decat spun ei ca este posibil, atunci cand primesc astfel de coduri, incerc sa le dau mai departe catre cei care au nevoie.

Astfel, datorita faptului ca sunt membru al Clubului Intreprinzatorului Roman, am primit din nou un voucher AdWords de 100 de ron, valabil pana la data de 31 august 2012.

De data aceasta, m-am hotarat sa-l dau primului care crede ca ii este util. Trebuie sa aiba un cont nou la AdWords si sa creada ca ii este util acest voucher. Eu am avut parte de rezultate bune cu AdWords in trecut si ma gandesc sa folosesc ceva fonduri si pentru promovarea acestui blog in curand.

Asadar, codul il gasiti in imaginea de mai jos, singura rugaminte pe care o am este sa imi spui pentru ce proiect ai de gand sa il folosesti, poate, cine stie, daca imi place proiectul respectiv, il promovez si pe blogul meu, gratuit.

E pe principiul primul venit, primul servit, asa ca nu prea puteti avea garantia ca daca il notati si incercati sa il folositi peste 3-4 zile, nu il foloseste altcineva intre timp. E modul meu de a ma asigura ca ajunge la cineva care chiar are nevoie de el si nu la vanatorii de astfel de coduri.

10 comments

  1. L-as folosi eu pentru Filme-carti.ro, pentru promovarea culturii, dar cred ca sunt deja al doilea, nu?
    Oricum, astept si alte asemenea gesturi frumoase din partea ta 😉

  2. Daca ai un cont de gmail doar te loghezi pe adwords.google.com cu userul si parola de la mail si deja ai contul de adwords, dupa care iti mai cere el acolo cateva date, si poti baga si voucherul respectiv undeva in zona Facturare.

  3. Asta a si fost scopul sa il foloseasca cineva, nu sa il pastreze cineva pana cand isi aduce aminte ca are nevoie de el. Poate ne si spune cel care a folosit codul ce site vrea sa isi promoveze.

Comments are closed.