aug. 22

Thassos, Grecia (day 5)

DCIM100GOPRO Satul de atata alergat si plaje care mai de care mai aratoase, am decis sa lenevim toata ziua pe o plaja oarecare.

De fapt nu una oarecare, ci una recunoscuta pentru sporturile nautice si pentru scuba diving, Potos.

Pentru scuba diving, am reusit sa obtinem o programare chiar pentru maine dimineata. Iar la categoria sporturi nautice, colegul meu de calatorie a dorit sa calareasca un skijet, iar eu imi doream sa ma dau cu parasuta, adica sa fac parasailing, dar din pacate nu a fost posibil din cauza vantului. Asa ca am luat doua caiace si ne-am indreptat spre o zona cu stanci care parea interesanta prin binoclu.

In afara de o portie scurta de snorkeling, am stat toata ziua la umbra, ascuns de orice raza de soare, mai ales ca zilele trecute parca ma cam ustura putin pielea, asa ca orice portie noua de soare ar fi depasit limita de suportabilitate a epidermei mele.

Am avut internet pe plaja, chiar de la terasa ale carei sezlonguri le-am folosit, bauturi reci, iar la pranz m-a mancat in fund sa mananc iar fructe de mare. Am zis eu ca vreau sa le si vad pe lumina, sa stiu ce mananc, nu doar pe intuneric. Si ele sunt gustoase asa, daca nu as sti ce mananc de fapt. In rest, e un joc de control al creierului, care controleaza la randul lui stomacul. Si cu tot controlul de rigoare, nu pot sa trec de anumite limite de confort, care imi spun ca, desi e gustos ce am mancat, parca mai bine mancam o friptura de carne de miel/vaca/porc/pui, orice altceva decat vietate marina.

De data asta, ma jur ca a treia oara nu mai pun in gura asa ceva, ca plec cu o senzatie de „bine” de la astfel de ospaturi, de nici cu cola nu-mi trece greata.

  1. Am incercat o data fructe de mare si nu mi-au placut deloc. hhhh :-s

  2. Ehe, eu am incercat de mai multe ori, de doua ori doar in ultimele zile dar nu e prima oara cand degust astfel de specimene.

Comentariile sunt inchise.