The Hunger: Best of 2012

Posted by

the_hunger In urma cu cateva luni, mai exact pe 2 iunie 2012, primeam primul numar al newsletterului The Hunger, axat pe dezvoltare personala si profesionala. De la numar la numar, lucrurile s-au imbunatatit, nu va mai povestesc ce soc am avut pe la numarul 19 sau 20 al newsletterului, atunci cand am primit un mail cu subiectul „Dragos, eu sunt okay, tu esti okay?” si ma intrebam oare ce prostii am mai facut.

Cei care se ocupa de acest newsletter vor sa creasca baza de abonati si pentru asta mi-au cerut ajutorul mie si celorlalti abonati. Am recomandat deja cei trei oameni care am crezut eu de cuviinta ca ar putea fi interesati de asa ceva, dar ma gandesc ca lista e mult mai mare si printre cititorii mei ar putea fi si altii interesati de dezvoltare personala.

Despre ce contine newsletterul si un exemplu al primului numar puteti gasi la ei pe site (vezi link-ul de sus), iar daca vreti sa aveti parte de cele mai apreciate articole din 2012, tot ce trebuie sa faceti este sa recomandati newsletterul la trei prieteni despre care stiti ca sunt pasionati de dezvoltarea personala si profesionala, oameni care tind mereu sa evolueze si sa devina mai buni in ceea ce fac si nu numai. Pentru recomandari si descarcat .PDF-ul, accesati link-ul de aici.

Eu am toate numerele puse bine la pastrare, recunosc ca uneori, datorita timpului limitat, am citit doar o parte din ele, dar sper sa le pot relua candva si sa le recitesc. Oricum, va recomand cu incredere sa va abonati, pentru ca subiectele abordate sunt foarte interesante si uneori foarte practice.