Workshop de videografie pentru bloggerii prahoveni

Posted by

sma_studio Daca ai un blog, esti din Prahova si esti pasionat de film sau te tenteaza sa te apuci de asa ceva, atunci luna Martie aduce un eveniment cu adevarat interesant in blogosfera prahoveana. Asa cum spune si titlul, urmeza sa aiba loc un workshop dedicat videografiei la care puteti participa printr-un simplu articol, in limita locurilor disponibile, la sediul celor de la SMA Studio.

Daca va intrebati de pe acuma daca am de gand sa ma apuc de videoblog, va spun ca nu. Nu sunt pasionat de videoblogging, dar, precum Groparu, mi-ar placea sa fac un film la un moment dat, mi-ar placea sa imi pot exprima ideile si viziunea prin video. Sa realizez spoturi publicitare (chiar si in joaca), prezentari ale unor evenimente sau filmulete cu 2-3 „actori” care sa placa publicului. Sunt interesat de modurile de filmare si montare ale unui film. Cadre cu detalii, miscarile camerei, crearea de anumite efecte la filmare (nu ma refer la trecerea de la un cadru la altul, transition effects) si multe altele care tin de tehnicile de filmare.

Mi-ar placea sa vad candva un scurt metraj cu bloggerii din Prahova, au fost niste tentative, un scurt metraj realizat de Petre Apostol (fratele lui Saramonn), Andreea Craciun a promis si ea ca face unul intr-o vara, dar vara a trecut demult si filmul nu s-a mai realizat.

Daca doriti sa stiti mai multe despre cursurile video organizate de SMA Studio, click aici. De asemenea, nu uitati ca aveti timp pana pe 29 februarie pentru a scrie articolul prin care anuntati dorinta de participare, iar dupa ce l-ati scris, trimiteti-l pe e-mail lui Bogdan Cojocaru (bogdan [AT] cojo.ro). Tot la el pe blog (dati click pe numele lui), veti gasi si alte detalii legate de acest workshop.

Daca ati aflat despre workshop de pe acest blog, m-ar bucura chiar si un simplu comentariu la acest artiol, in felul asta stiind si eu cine sunt concurentii pentru cele 10-12 locuri disponibile.

3 comments

  1. Nu am intrebat dar eu am de gand sa vin cu Note 2 „la filmari” pentru ca filmuletul pe care vreau sa-l fac, sau flmuletele le vreau filmate tot cu note 2.

  2. Nu este nevoie de cameră performantă la workshop. Orice telefon/tabletă se poate utiliza.

Comments are closed.