The Next Web Romanian Startup Awards

Posted by
tnw_romanian_startup_awards

 Incepand de azi, s-a dat drumul la nominalizarile pentru The Next Web Romanian Startup Awards, un eveniment menit sa premieze cele mai bune start-up-uri, dar si cei mai importanti antreprenori si investitori din Romania. Acest eveniment este organizat de The Next Web in colaborare cu Geekcelerator si are loc pe data de 5 februarie 2013.

Pana la eveniment, se cauta start-up-uri romanesti care sa merite sa urce pe scena si sa isi ia premiul binemeritat.

„Start-up-urile au jucat întotdeauna un rol important în evenimentele The Next Web – la conferinţele noastre participă în fiecare an multe companii tinere şi promiţătoare. Este extraordinar faptul că putem să întâlnim aceste start-up-uri în propriile hub-uri tehnologice pe măsură ce ne deplasăm în Europa pentru a sărbători antreprenoriatul. La TNW Romanian Startup Awards căutăm cele mai talentate minţi antreprenoriale ale României şi ne propunem să aducem împreună reprezentanţii tehnologiei româneşti pentru o seară extraordinară”, spune Patrick de Laive, Co-Fondator The Next Web.

Nu stiu daca se incadreza Bobby Voicu cu Maven Hut la aceasta competitie, dar eu l-am propus deja. As mai fi propus si sampler.ro, dar nu are rost. Oricum, daca aveti propuneri, le puteti face aici.

Daca ati facut nominalizari, sa imi ziceti si mie ce ati nominalizat intr-un comentariu, asa mai aflu si eu de start-up-uri interesante si care merita promovate, pentru ca acest blog sustine antreprenoriatul si nu strica nicicand o informatie noua.

4 comments

 1. Marcheaza.ro poate fi nominalizat la TNW Strtup Awards 2013!
  Cei de la The Next Web (TNW) sunt in cautarea celor mai bune start-up-uri romanesti.
  Propune aplicatia Marcheaza.ro la categoria: start-up-ul anului (Startup of the year)
  Trebuie doar să completați in dreptul Startup of the year: marcheaza.ro
  și dați click pe Submit your nominees
  Apoi identificați-vă prin intermediul Facebook , Twitter sau prin e-mail pentru un vot corect și sigur !

 2. @Alex sincer mie nu mi se pare de loc un proiect extraordinar, mai ales ca forsquare se duce in jos.

Comments are closed.