Top Sampler – ZeList Blogeri Prahova 05.07.2012

Posted by

 Saptamana aceasta avem o noua intrare, Vienela, semn ca unul din scopurile acestor topuri este atins, acela de a promova sampler.ro si a creste baza de date cu bloggerii care vor sa fie implicati in campanii. Da, de multe ori datele voastre merg catre agentii, care mai apoi va contacteaza pentru a lucra cu voi.   Scopul acestui top nu este acela de a arata cele mai bune bloguri din Prahova, ci de a promova pur si simplu bloguri prahovene in fata unor eventuale agentii. De aceea, uneori exista top 25 si nu top5 , tot de aceea uneori schimb topul bazat pe zelist si il afisez pe cel bazat pe numarul de fani pe facebook sau pe alte date pe care le am in baza de date de la sampler.ro

Revenind la topul de saptamana aceasta, desi eram 99% sigur ca urmeaza o schimbare importanta in top si o decadere a locului 2, am avut parte de o surpriza foarte placuta de dimineata cand am vazut ca am ramas in continuare pe locul 2, desi cred eu ca nu pentru multa vreme, asa ca desi saptamana aceasta am scapat, noua intrata in clasament, Vienela imi sufla in ceafa si sunt sigur ca are toate sansele sa treaca pe locul 2, poate chiar saptamana viitoare.

1.   Ana Musat

Pozitie ZeList: 71
Oras: Ploiesti Judet: Prahova

2.   Dragos Schiopu

Pozitie ZeList: 203
Oras: Ploiesti Judet: Prahova

3.   Vienela Sas

Pozitie ZeList: 219
Oras: Ploiesti Judet: Prahova

4.   Stefan Ene

Pozitie ZeList: 526
Oras: Campina Judet: Prahova

5.   Dragos Andrei Irimia

Pozitie ZeList: 809
Oras: Baicoi Judet: Prahova

 

2 comments

  1. Nu tin sa iti iau locul, nu vreau sa detronez pe nimeni. :))
    Nici macar nu sunt foarte sigura de modalitatea prin care am urcat atat de sus. :))

  2. Stai linistita, e o chestiune de timp, maxim 2 saptamani, si in plus imi plac provocarile, asa ca e de bine daca ma mai pune cineva la treaba. Asa ca orice concurenta e bine venita intodeauna ca te trezeste din adormire. Asta e valabil in orice domeniu.

Comments are closed.