Topul celor mai influenti bloggeri din Romania

Posted by

Lume, lume, scandal mare despre ultimul top de influenta. Toata lumea se agita cum ca e sau nu e bun topul. Care de care sa acuze sau sa explice mai bine tehnicile de calcul statistic care au stat la baza topului.

Ce nu inteleg eu este cu ce v-a afectat topul ala de ati protestat atat. Eu, unul, citesc bloguri care nu sunt in topul ala, si de unii din top nici nu am auzit, in schimb clar am auzit de altii care nu sunt in top si pe care ii respect foarte mult.

Poate eu sunt fan Bobby Voicu, sa zicem. Trebuia sa ma apuc sa tip pe blog, nu e bun topul, Bobby trebuia sa fie primul? In plus, pentru o anumita nisa si OTV-ul are multa influenta, asa ca nu conteaza prea mult topul ala, decat pentru carcotasi, sa se certe pe bloguri pe el.

Eu m-am uitat, ok, am vazut vreo 2 persoane care nu aveau ce cauta in topul ala, mi-am dat seama ca cel putin pentru mine este degeaba si am trecut mai departe.

Si daca vreti sa vedeti topul si sa luati ce considerati voi ca e bun din el, il puteti gasi aici.

One comment

  1. Sincer, nici eu nu cred ca asa se masoara influenta. Popularitatea nu inseamna neaparat influenta. Ma uitam la sectorul blogurilor colective si vedeam ca monden. info e inaintea unor bloguri ca Reporter Virtual. Sa fim intelesi, pe ultimul intra o mare parte din ziaristii din Romania, intra politicieni, intra oameni din administratie. Dincolo, la monden, intra vedetute, cel mult. Si e asta mai influent ?

Comments are closed.