Trecerea de la freelancer la antreprenoriat. By Marius Ghenea

Posted by

Ca sunt fan Marius Ghenea deja cred ca se stie,nu mai e nevoie sa va povestesc nici de el nici de Arena Leilor. Astazi insa am descoperit un articol interesant legat de trecerea de la freelancer la antreprenor. Mereu mi-am pus intrebarea cine sunt eu? Programator, blogger, antreprenor? Asa ca acest articol m-a ajutat sa inteleg mai bine cum stau lucrurile si poate sa fac un pas in luarea unei decizi legate de cariera si viata mea.

Unu din punctele importante este cel legat detarife si calcularea costurilor totale.

4. Creste tarifele. Multi freelanceri nu gandesc in termeni de “total cost”, asa cum ar gandi aproape orice antreprenor (intr-o companie, pentru orice produs sau serviciu vandut, exista in spate un calcul de cost care ar trebui sa includa orice element de cost). De multe ori, freelancerii nu gandesc in acest mod, nu au o alocare clara a costurilor. De aici si tendinta sa ofere servicii de mare valoare la preturi mult prea mici, ceea ce le poate afecta serios veniturile nete.

Intreg articolul il puteti citi aici.

One comment

  1. Exista anumite grupuri restranse de oameni care doresc stimularea antreprenoriatului.In acest scop s-a lasat un concurs prin care tinerii ca au spirit antreprenor sa fie informati.

    „Cum ar fi daca ati avea afacera voastra? Unde v-ati dori sa ajungeti cu banii obtinuti? Si tu poti fii un bun antreprenor.Iata aici detaliile pentru un bun inceput.
    Daca ti-a placut, voteaza articolul.Voteza-ma dand share pe Facebook dupa ce ai citit pe pagina unde este publicat textul, folosind butoanele speciale de la finalul articolului. Alte forme de share, like, etc nu se contabilizeaza pentru stabilirea rezultatelor acestui concurs.Multumesc.

Comments are closed.