Webstock 2013, 27 septembrie, un eveniment care nu trebuie ratat

Posted by

webstock_2013 Aflat la cea de-a 6 editie, Webstock este evenimentul pe care il iau in calcul atunci cand socotesc zilele de concediu, inca de la inceputul anului. Nu imi aduc aminte la care dintre editii am fost prima oara, stiu doar ca, dupa ce am fost prima oara, nu am mai lipsit in nici un an. Iar acum 2 ani a fost clipa mea de glorie, cand am urcat pe scena evenimentului si v-am vorbit despre Sampler.

Apropo, proiectul inca mai exista, nu a suferit insa prea multe imbunatatiri din pacate, din lipsa timpului. Am tot sperat ca apuc sa mai fac cate ceva la el, dar nu am reusit.

Revenind la Webstock, deja cativa m-au apelat sa le fac rost de invitatii. Ii rog sa mai aiba putina rabdare si intre timp sa munceasca la blogurile lor. Este un eveniment la care participarea este gratuita, dar se face pe baza de invitatie. Numarul de invitatii este unul generos as spune, cred ca in jur de 600 (cel putin asa a fost anul trecut), dar cum evenimentul a crescut de la an la an, batalia pentru ele este una destul de mare.

Deocamdata, tot ceea ce poti sa faci este sa iti notezi in agenda sau in calendar data si locatia: 27 septembrie, JW Marriott Bucharest Grand Hotel si sa astepti sa se deschida sesiunea de cereri de inscriere. Poti sa iti lasi la ei pe site o adresa de e-mail, pentru a fi cat mai conectat cu stirile care apar, referitoare la eveniment.

Dupa mine, este cel mai mare eveniment al anului si pot sa va spun ca acolo va fi toata lumea (toata lumea care conteaza in aceasta industrie, bineinteles), asa ca daca esti interesat sa faci ceva cu blogul tau, sau sa activezi in social media, e un eveniment pe care nu e bine sa-l ratezi. Nu uita nici de pagina de facebook a evenimentului.

Probabil am sa revin in preajma evenimentului cu un articol dedicat asteptarilor mele de la eveniment. Pentru moment, nu am decat o singura dorinta: „Draga HP, te asteptam cu gemenele la eveniment„. Au stat multa vreme la profilul meu de facebook si nu doar la mine, asa ca ne vedem acolo.

Desi nu e o informatie oficiala, sunt 99% sigur ca hashtagul evenimentului este #webstock13. Veti putea urmari pe acest hashtag atat articolele scrise aici pe blog, cat si informatiile oferite de altii pe facebook si twitter.

2 comments

  1. Abia e timp sa participi si la evenimente mai mici, mai cunosti oameni, nu o sa te simti acolo ca printre straini. Ca de multe ori nu reusesc sa ma vad cu oameni cu care ma stiu de mult pe acolo din cauza fluxului de persoane participante.

Comments are closed.