Ultimul Desperados Party pe anul acesta

Posted by

Are loc  joi, 13 octombrie, de la ora 22:00, la Fabrica Electrica (Str. Candiano Popescu nr. 2). Despre cum a fost data trecuta am scris aici.  Culmea e ca acum mi-au promis si bratara, dar tare mi-e ca imi pun catuse in loc de bratara. Dar stiti cum e, noi sa fim sanatosi.

Dincolo de gluma, petrecerea de data trecuta a fost woow, asa ca nu puteam rata ultima ocazie pe anul acesta de a participa la o noua editie. Imi revin amintiri fascinante dintr-o seara care pare acum cu totul ireala. Fachiri, serpi, politiste, lume multa, la poarta lume mai ceva ca la mineriada, bloggeri, muzica buna, lumini…. deci intri acolo si te trezesti intr-o cu totul alta lume.

Merita sa participi macar o data in viata la o asemenea petrecere. Merita din plin. Si nici macar nu v-am mai povestit despre Dub Pistols sau ROA care o sa ne incante cu muzica lor.

Nu v-am povestit pentru ca la Desperados Party muzica iti inunda doar unul din simturi dar petrecerea in sine inunda toate simturile. Astfel simtul tactil iti ofera o senzatie unica cand pui mana pe serpi. Simtul visual e atacat din doate partile de politiste sexi cu catuse gata oricand sa te aresteze, de fachiri care arunca cu foc de jur imprejurul tau sau de jocuri de lumini menite sa faca atmosfera total ireala. Si bineinteles nu am iutat de simtul gustativ care este si el incantat de berea cu tequila, Desperados.

Desperados Party Bucuresti

2 comments

Comments are closed.