Un antreprenor nu se poate multumi niciodata cu putin

Posted by

zilele_biz Nu avem luxul acesta, nu ne putem permite sa ne multumim cu rezultate acceptabile, pentru ca in momentul cand facem asta, altcineva o sa ne-o ia inainte. Si antreprenoriatul in sine este o cursa pentru a dovedi ca suntem cei mai buni, ca suntem capabili sa facem lucruri extraordinare, lucruri care sa imbunatateasca viata noastra si a celor din jur.

Cu totii avem idei, unii dintre noi gasim curajul si energia sa le si testam si putini sunt aceia care reusesc sa le transpuna cu succes in realitate. Cei mai buni dintre cei mai buni, oameni la care nu poti ajunge prea usor sa ii intrebi despre succesul lor, despre cum au reusit sa treaca peste obstacole si sa mearga inainte.

In perioada 11-15 noiembrie, la Hotel Howard Bucuresti, are loc cea de-a 12-a editie Zilele Biz. O editie unde te poti intalni cu cei mai buni, unde poti invata despre succes, antreprenoriat, inovatie si multe altele. Un loc unde ii poti cunoaste pe cei care au indraznit sa aiba idei si au si reusit sa le construiasca.

Cele 5 zile ale evenimentului reuneste peste 60 de vorbitori, antreprenori de top si inovatori cu renume mondial. Oameni care va vor vorbi despre antreprenoriat neconventional, despre leadership si strategie, despre CSR si afacerile sociale, despre tehnologie, new media, marketing si goodvertising, despre open innovation si, nu in ultimul rand, despre brand engagement.

DSC_8141_resize

“De la idei practice de implementare, la tendinte despre care nu se discută în România, ediție cu ediție am dus Zilele Biz mai aproape de oamenii care transformă proiectele în realitate și care spun lucrurilor pe nume. Aceasta este ideea din spatele celor 12 ani de Zilele Biz. Coagulăm o comunitate formată din oameni cărora le place să gândească.” spune Marta Ușurelu, redactor – șef al revistei Biz, organizator al evenimentului. “Este mai clar ca oricând că azi nu-ți mai poți stabili strategia din carțile de management. Că ai nevoie de soluții punctuale, care să te ajute să depășești acești ani. Că ideile de trecere peste impasul în care ne aflăm vin de la oamenii care ne cunosc realitatea și activează aici” adaugă Marta Ușurelu.

In incheiere, as vrea sa mai adaug ca de-a lungul anilor nu am auzit pe nimeni care sa fi participat la Zilele Biz si sa nu fi invatat ceva de la acest eveniment. Inca un motiv in plus pentru care sa nu-l ratezi.

One comment

Comments are closed.