Va place sa jucati bowling? Dar online?

Posted by

De obicei, sambata seara, prietenii mei obisnuiesc sa iasa in oras la un meci de bowling sau, daca nu gasesc liber, se baga la un biliard. Am fost si eu de cateva ori, dar cred ca nu trebuie sa va spun ca eu sunt total afon cand vine vorba de atins popicele si nici norocul nu ma ajuta prea mult la acest joc.

Ei sunt deja la categoria bowling de profesionisti; glumesc, desigur, dar oricum ar fi, joaca mult mai bine ca mine, adica si daca m-ar lasa sa castig si cred ca tot as pierde. Asa ca m-am gandit sa ma razbun si sa ii provoc la un joc de bowling online. Mai ales ca exista un site specializat pe asta.

Le-am zis sa isi aleaga jocul, sa se antreneze si sa se pregateasca, pentru ca intr-o seara vom face o intrecere la un pahar de vin. Daca pun jocul si pe proiector, o sa arate mai ceva ca o sala speciala pentru asa ceva si sunt sigur ca o sa ne distram pe masura. Si poate asa castig si eu macar 1 meci. Desi ei nu prea sunt experti la calculatoare, nici jocuri pe calculator nu prea se joaca, asa ca de data asta soarta e de partea mea.

Cu alte cuvinte, cat ghinion sa am sa nu ii bat macar online? Desi imi aduc aminte ca acum cativa ani, cand am facut tot asa, la mine, un mic campionat de Counter Strike, am luat bataie de nu m-am vazut. Ce-i drept, ala e unul din jocurile care nu mi-au placut si nici nu l-am jucat vreodata macar la nivel de incepator. Am preferat intotdeauna Quake III care, dupa mine, e total diferit de CS.

Bowling-Online

De asemenea, odata cu ideea acestui articol mi-a venit ideea de a face un mic LAN Party si la Ploiesti. Nu stiu daca am timp sau daca se gasesc resurse, dar merita incercata ideea, poate o preiau cei din blogosfera, care sunt mult mai pasionati de jocuri decat mine.

Voi ce „sporturi” practicati online? Sau, mai bine zis, la ce credeti ca ar trebui sa ii provoc pe prietenii mei, astfel incat sa plece suparati acasa? Glumesc, sper ca v-ati prins de asta.