The Hunger Games: Catching Fire (2013)

Posted by

the-hunger-games-catching-fire Mi-a placut prima parte, desi mi s-a parut la vremea respectiva un film foarte ciudat. L-am vazut in avion, in drum spre Japonia. Am asteptat nerabdator sa vad si partea a II-a din  The Hunger Games si cred ca singurul lucru pe care il pot reprosa este faptul ca trebuie sa astepti sa apara partea a III-a pentru a vedea finalul.

Desi e un fel de film SF amestecat cu fantasy, in conceptia mea, de data asta mi-a placut mai mult ca primul. Au fost si mici chestii care m-au deranjat, de exemplu toata lumea stia de revolte, de faptul ca oamenii vad in Katniss un simbol, iar ea traia in lumea ei total paralela, ba se mai si mira cand unul din jucatori ii spune ca pentru ea l-a salvat pe „minitehnicus”, Beetee.

Ii dau nota 7, stiti ca sunt exigent cand vine vorba de filmele SF si, in cazul The Hunger Games, nu pot da o nota mai mare. Ar fi putut sa arate si ei mai multe scene cu orasul, cu tehnologiile folosite, pana si la Thor au fost mai generosi la acest capitol.

De asemenea, filmul este lung, nu stiu de ce, dar am avut impresia ca a durat 3 ore. Ma gandeam la un moment dat ca se incheie chiar la inceputul bataliei, lasand aceasta pentru partea a III-a. Cred ca au lungit cam mult partea de inceput, dar cine sunt eu sa critic autorul cartii?

Aveti mai jos trailerul, in caz ca nu l-ati vazut deja prin cinematografe:

2 comments

  1. Fa-ti putin timp si citeste cartile, experienta e uimitoare! Diferenta intre film si carte e de la cer la pamant, pentru ca in film nu au timp sa explice toate conceptele, dar sci-fi-ul asta are baze solide

Comments are closed.