A venit vremea sa dau din aripi

Posted by

De obicei imi place sa lucrez in liniste. Desi colega mea, Cristina, e toata ziua cu castile in urechi, probabil ca sa nu ma mai auda pe mine, eu rareori imi pun castile pe urechi ca sa ascult muzica in timp ce lucrez. Adevarul e ca nici in restul timpului nu sunt un mare ascultator de muzica. Si totusi, azi am simtit nevoia de a asculta niste muzica si de a lucra in acest timp. De ce? Cumva se apropie finalul de an si, desi la inceputul anului m-am miscat mai greu, pot sa spun ca a fost un an bun, chiar daca inca nu s-a terminat. Cumva am reusit sa trec peste toate piedicile ivite si sa merg mai departe, oricat de greu mi-a fost in unele momente.

Ceea ce este mai important insa si ceea ce ma face sa fiu de-a dreptul entuziast sunt modificarile de mindset din ultima perioada, sa zicem ultimele 30-60 de zile. Cred ca asta se datoreaza si sesiunilor de coaching cu Andrei, care are multa rabdare cu mine (asa cred eu), ca uneori sunt tare incapatanat cand vine vorba de propria evolutie. Asta nu inseamna ca nu o sa fie in continuare greu. Dar deocamdata vreau pur si simplu sa ma bucur si sa spun „hai ca nu a fost parca atat de greu!„, sa ma pacalesc singur si sa ma incarc cu entuziasm pentru a putea merge mai departe.

Lucrurile merg bine si cred eu ca a venit vremea sa dau din aripi. Nu stiu daca va mai aduceti aminte de articolul scris la inceputul anului (Cred ca incet, incet, incep sa-mi creasca aripi). Asta nu inseamna ca nu o sa mai am multe de invatat si ca nu o sa imi fie greu, sunt multe aspecte din viata mea care se pot imbunatati si la unele din ele ma incapatanez inca sa fac ca mine. Si provocarile care vor veni vor fi probabil pe masura. Momentan nu ramane decat sa muncesc mai mult si sa ma tin mai departe de drumul pe care l-am ales. E frumos, se merita si nu regret niciun moment acest drum.

Inca ceva, dimineata, inainte de a incepe ziua de munca, obisnuiesc sa stau 1 minut si sa privesc Bobby’ Minute, ma ajuta sa ma incarc cu energie si sa ma simt bine. Daca esti pasionat de antreprenoriat, iti recomand sa urmaresi si tu mini-episoadele lui.

P.S. Daca se mentine starea asta in continuare, cumva imi voi face timp sa impart si cu voi ce mai fac si asta se traduce prin a scrie mai mult pe blog, sau poate, cine stie, ca tot e la moda, ma apuc si eu sa fac un vlog, asta daca voi gasi ceva timp sa-mi trimit GoPro-ul la reparat.