Cred ca incet, incet, incep sa-mi creasca aripi

Posted by

Desi in ultima vreme am fost cam aglomerat si am inca multe pe cap in aceasta perioada, am decis ca astazi sa iau o pauza si sa nu fac nimic, sau mai nimic. Si asta pentru ca simteam nevoia de o pauza, de un moment de respiro, inainte de a incepe o noua saptamana destul de grea si de incarcata. Partea buna e ca de maine imi vin ajutoare noi; si chiar daca asta inseamna un efort suplimentar (saptamana viitoare) pentru training-uri si induction, pe termen lung asta o sa accelereze dezvoltarea afacerii.

Pentru ca m-am trezit tarziu, am ales sa schimbam planul original, lasand salina Slanic pentru altadata si sa mergem sa ne bucuram de soarele si verdeata din gradina parintilor mei. (Si de gratarul pregatit cu atentie de tatal meu, dar nu despre asta e vorba.)

Pe drum m-am jucat cu camera si am inregistrat tot felul de momente vesele. Ma gandeam ca poate fac un colaj in care sa va prezint in format video cam ceea ce am facut azi. Cu siguranta ar fi amuzant, dar si interesant. Ne-am uitat acasa la inregistrari si am ras cu pofta din nou, dupa care am decis ca filmarile alea e bine sa ramana unde sunt, pentru ca avem treaba serioasa de facut si simt ca am mai marcat un punct important pe drumul meu ca antreprenor.

De maine sunt si mai pus pe treaba si mai implicat in ceea ce fac. Nu ca nu as fi fost pana acum, dar cred eu ca a venit momentul acela despre care v-am vorbit cand incep sa creasca aripile. Nu stiu daca au inceput sa creasca de ieri, dupa sedinta de coaching sau s-a intamplat acum mai bine de o saptamana, cand am luat o decizie, una atat de serioasa, ca si pe mine m-a uimit.

Nu am sa va spun mai multe, dar daca pana acum vi s-a parut ca iau lucrurile prea in serios, ei bine…. am de gand sa le iau si mai in serios decat atat.

Comments are closed.