Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [22]

Posted by

retrospectiva Saptamana aceasta am avut parte de cateva lucruri interesante si ma bucur ca de data aceasta, desi nu am putut eu ajunge la SMS Brasov, am avut un blogger din Ploiesti la eveniment. De asemenea, aflu ca ziarul sustinut altadata cu mult drag, de catre bloggeri, a ajuns numarul 1. Avem si un concurs la Eduard saptamana aceasta, dar si parte de o micuta campanie umanitara, recenziile unor filme din BoxOffice si, la final, o scrisoare catre salariu, scrisoare despre care as putea comenta rautacios ca ar putea fi si altfel, dar mi-a placut si in forma aceasta.

Asa cum ziceam si in scurta descriere de mai sus, Bogdan Simion a fost la Social Media Summit Brasov si ne-a povestit cam ce a vazut pe acolo. Sper ca la urmatorul SMS sa ne strangem mai multi.

De la George Dinca aflam ca a ajuns pe locul 1 cu ziarul de care se ocupa cu atata pasiune, un ziar local de stiri din Ploiesti.

De asemenea, Eduard Bindila ofera si el un cupon de reducere de 30 de euro valabil pe Vola.ro, concursul este inca valabil si puteti sa il castigati foarte usor, lasand un comentariu la el pe blog.

Avem si o campanie umanitara pentru Raluca, puteti citi la Ana Musat si la Dragos Schiopu despre aceasta campanie si puteti ajuta, nu trebuiesc sute de mii de euro, asa ca un mic ajutor si din partea voastra nu strica.

Dovada ca bloggerii din Ploiesti sunt cinefili vine de la recenziile pentru Men In Black III facude de Bogdan Doicin si Haotik.

Bonus avem o scrisoare interesanta de citit la Vienela si care mi-a placut. O sa imi permit un mic sfat legat de acest lucru, dar nu aici, ca e mai lung, ci intr-un articol separat.

9 comments

  1. Multumesc! Ce surpriza mi-ai facut! Nici prin cap nu imi trecea ca stii de existenta mea si cu atat mai putin ma asteptam sa imi vad un articol recomandat de tine. Probabil de cand cu „cel mai citit blog din Prahova”.

  2. Nope, din alta parte dar nu conteaza 🙂 Mi-ai mai multumit zilele astea dar nu stiai ca-s eu 🙂 Si nici nu o sa iti spun cand si la ce :))

  3. Nu este cinstit. Eu sunt foarte curioasa si n-o sa am somn la noapte incercand sa imi dau seama cand si de ce ti-am multumit. De fapt, am o banuiala(aproape certitudine, daca ma gandesc mai bine). Pe Twitter, nu-i asa?

  4. Dap, dar prefer sa nu imi zici daca sti 🙂 Ca nu-s curios daca ai ghicit sau nu 🙂

  5. E ceva automat, pentru toti bloggeri din Prahova. Deci nu am facut nimic in plus pentru tine personal. O sa se intample de fiecare data in mod automat 😛

Comments are closed.