Vineri 13: Supersitiile mele

Posted by

pisica neagra Ce zi putea fi mai potrivita pentru a va povesti despre superstitiile mele. Iar daca Ovidiu Sarb se intreba daca poti sa scapi de ghinion, eu ii spun ca uneori a fi superstitios poate fi si de bine.

Va atrag de asemenea atentia, inca de la inceput, ca supertitile mele sunt mai ciudate si mai neoibisnuite. De asemenea le-am testat de nenumarate ori si au functionat de fiecare data, deci va pot garanta ca in cazul meu sunt absolut reale.

1. Autobuzul cu blocuri

– E o superstitie veche, din vremea facultatii. exista un autobuz in Ploiesti care avea pe el pictate blocuri si soare, asa un fel de desen facu de mana de copil. De cate ori il vedeam prin oras, si il vedeam destul de des stiam ca voi avea parte de o zi extraordinara. Si asa se intampla, intodeauna luam examentul, imi iesea softul la care lucram, oricum stiam de la inceput ca o sa imi mearga super bine in ziua respectiva. Exista si azi autobuzul respectiv doar ca l-au revopsit galben, daca insa te uiti atent se pot vedea desenele sub vopseaua proaspat data.

2. Domnita de pe peron

– Asta e o superstitie proaspata, chiar de anul acesta, dimineata cand ajung in gara ma uit pe intreg peronul, daca vad o domnita frumoasa atunci sigur o sa am o zi extraordinara. In urma cu nici o saptamana cand veneam eu spre peron asa in luma soarelui vad o domnita care arata super bine, mi-am zis, mama sa vezi ce zi misto o sa fie azi. Ajung pe peron, nu stau 5 minute si apare o alta domnita care vine la mine: Salut, ce mai faci, Nu-mi aduceam aminte cine e dar am zis, wtf, ziua de azi chiar e extraordinara.

Putin mai tarziu in tren ma regaseam in recomandarile lui Chinezu cu un articol. Putin mai incolo la munca gaseam un mail care in prima faza am crezut ca cineva face misto de mine, cineva „mare” din online a facut o chestie pentru mine de am zis ca nu poate fi adevarat. Mai are rost sa va povestesc si alte zile in care e semn de zi buna dupa prima privire pe care o arunc pe peron dimineata?

Acum sa nu va inchipuiti ca peronul ala e plin de domnite una si una, dar de pe partea cealalta a garii de la distanta si o doamna de 40 de ani, imbracata bine, poate parea superba. Deci sunt sanse mari ca majoritatea zilelor sa fie extraordinare.

3. Ma manaca palma (stanga, dreapta)

Aici am doua superstiti, daca ma mananca palma stanga iau bani, clar, daca nu am de primit bani fac eu cumva sa „vand” ceva si sa fac bani. Deci oricum ar face, iese mereu asta. Daca ma mananca palma dreapta e clar ca se iveste o oportunitate de investitie in care merita sa investesc ca imi va aduce mai multi bani inapoi.

4. Buna dimineata soare

Seamana cu superstitia numarul 2 foarte mult, daca e soarele pe cer asa abia rasarit, creaza o priveliste minunata, ma mangaie cu razelel lui si simt nevoia sa-l salut si eu. Stiu ca o sa fie o zi buna cu multe satisfactii profesionale.

Apoi mai sunt si superstitile alea cu pisica neagra, sarea varsata pe masa, cioburi care aduc ghinion, ochiul care se zbate. Voi chiar credeti in prostiile astea? Alea nu-s superstitii, sunt copilarii.

Mai am si alte superstii, care nu-mi vin in cap acum, majoritatea mi le-am creat singur, tine de perspectiva despre care va vorbeam acum cateva zile, dupa cate ati observat toate sunt pozitive, si da stiu pentru uni azi e Vineri 13 dar eu deja am vazut in gara o domnita frumoasa de dimineata, drept urmare sunt sigur ca articolul asta e bun si o sa fie apreciat, deci o sa creasca si traficul si lumea o sa se bucure cand il va citii. Nu e inca ora 12 si deja se vede clar ca este o zi foarte misto.