Vodafone – La un An Nou impreuna!

Posted by

Dupa reclama Vodafone Impreuna suntem mai puternici, ma gandeam ca o sa fie destul de greu sa vad o reclama care sa ma impresioneze atat de profund, facuta de acelasi brand. Dar au reusit din nou si asta in contextul in care nu sunt nationalist, nu dau prea multi bani pe originea mea de roman si as parasi tara oricand, pentru aproape orice loc civilizat de pe Terra.

Cu toate acestea, textul din reclama de mai jos m-a sensibilizat puternic. Pentru ca mesajul este unul care se potriveste perfect, pentru ca au vazut doar binele si frumusetea acestui popor si pentru ca merita promovata din plin aceasta reclama. La final, oferta se potriveste ca o manusa reclamei, ceea ce se intampla destul de rar in reclame.

P.S. Domnu’ Silviu, care este agentia care va face minunatiile astea, ca merita toate laudele si ma astept la ceva premii pentru ei pe la festivalurile de publicitate?

3 comments

  1. Abia astept sa scap de ei…Poate una dintre cele mai proaste alegeri pe care le-am facut atunci cand m-am portat…

  2. Din nou, eu vorbesc despre reclama si voi aveti problemele personale de mentionat aici. Reclama nu a facut-o Vodafone ci o agentie de publicitate. Ce treaba are agentia respectiva cu portarea ta????

Comments are closed.