Vreau sa devin Ambasador Samsung

Posted by

Si vreau asta de multa vreme, am dat mailuri si la Samsung, si la agentii, si pana la urma ceva s-a intamplat, cei de la Samsung Mob!lers au scos un concurs prin care vor sa aleaga 15 ambasadori pentru brandul lor. V-am povestit aici despre ce e vorba. Ei bine astazi aveti ocazia sa vedeti ideea originala a spotului Samsung Adventure, idee prin are am zis eu acum 4 luni de zile ca vreau sa obtin ceva dar nu o sa spun pana nu obtin. Despre titlul de Ambasador era vorba si Kriogen stie despre idee inca de cand filmam clipul la campania BCR Refinantare.

Ca sa ajung in primi 30 care imi vor asigura interviul final cu cei de la Samsung am nevoie de ajutorul vostru. Si puteti face asta votand filmuletul de mai jos in aplicatia de facebook creata special pentru acest concurs.

12 comments

  1. Am dat vot dar apare mesajul „Acest clip video încă nu a fost aprobat de un moderator.”

  2. Probabil dureaza o vreme pana il aproba. Asteptam, de aia nici nu promovez articolul asta inca.

  3. Votul tău pentru clipul video Samsung – For better life a fost înregistrat !
    Ha! Am fost primul care te-a votat!

  4. Gata, ti-am aprobat clipul si e numai bun de votat! 🙂 Succes Dragos si ne bucuram tare mult ca vrei sa intri in echipa noastra!

  5. Bineinteles k te-am votat si eu 😀 am reusit in sfarsit sa trec de la nokia la samsung si sunt foarte multumita 😀 :*

  6. O sa intelegi ca nu e de loc asa, si am reusit sa gasesc una din primele tentative ale mele de a ajunge la Samsung. O sa scriu un articol despre povestea Ambasadorului Samsung.

Comments are closed.