Vreau sa scriu mai des

Posted by

Cred ca am tot spus asta inca de la inceputul anului si, desi pare usor, uneori am zile in care chiar si un scurt articol pe blog pare o misiune imposibila. Idei am destule si numai eu stiu la cate dintre aceste idei am renuntat din lipsa de timp. Unele au fost cu tenta negativa si, desi probabil ar fi avut un mare succes (nu cred ca o filmare cu niste mari sefi de pe la UPC Romania, beti morti, ar fi avut ditamai impactul), am considerat ca nu vreau sa mai am astfel de materiale pe blogul meu.

Cand am inceput sa scriu pe acest blog, in 2007, am facut-o pentru propria mea placere de a scrie. Nu am scris nici pentru bani, nici pentru faima, nici pentru alte beneficii. Acestea au venit natural, in timp, dupa multe ore de munca. Asa ca e timpul sa ma intorc la originile blogului, la placerea de a scrie, fara a ma interesa cati cititori am, daca sunt placut sau nu si, mai ales, fara sa-mi mai pese de criticile unora.

Desigur, vor fi unii care vor zice ca daca tot scrii pentru placerea ta si doar pentru placerea ta, de ce nu scrii pe un caiet pe care sa-l tii in sertar. Iar raspunsul e simplu. Lumea in care traim nu mai este o lume in care sa stam inchisi intr-un sertar. Mai ales in tara noastra au murit niste oameni pentru a avea acest drept de a ne exprima public gandurile noastre. Bune, rele, sunt gandurile noastre si avem acest drept de a le transmite catre altii.

Astept cu interes ziua in care tatal meu se va apuca de scris pe un blog, desi ma gandesc ca nu se va intampla asta prea curand, nu ca nu ar vrea, dar gaseste mereu alte prioritati si amana mereu momentul in care sa-si exprime gandurile.

Eu am decis sa aloc mai mult timp pentru mine in perioada asta, iar prin timp pentru mine inseamna si placerea asta zilnica de a scrie macar un articol pe blogul personal. Daca aveti anumite subiecte despre care v-ar placea sa cititi mai des, o sa va rog sa-mi lasati gandurile voastre in comentarii. Daca imi plac sau fac parte dintre hobby-urile si pasiunile mele, cu siguranta ca va voi vorbi despre ele.

One comment

Comments are closed.