Vreau un credit. Se ofera cineva?

Posted by

Mi-ar cam trebuii un credit de 8-9 mii de euro. Cum relatile mele cu bancile sunt foarte bune. Eu le ocolesc si ele ma ocolesc la randul lor cand e vorba de credite. Nu am avut pana acuma nici un credit facut si nici nu prea stiu multe despre ele.

Singura mea de incercare de a face credit a fost acum 5 ani cand vroiam sa imi cumpar laptop, Lucurile au decurs cam asa, 5 milioane avans, probleme, folosit laptopul 6 luni de zile, dat laptopul inapoi si luat banii dati in avans. Nu au vrut atunci pentru un rahat de credit de 30 de milioane nici macar sa girez cu apartamentul, iar valoarea lunara a creditului il puteam platii si daca ramaneam fara servicii ca era foarte mica. In fine, idioti. De atunci nu am mai avut de a face cu ei si nici un caz cu banca Raifaisen. Sau nu, mint, m-au mai chemat odata la o prezentare pentru locuinte, nu am pus botul, deja stiam ca tre sa ma feresc de aceasta banca deosebita.

Deci revenind la subiect, imi trebuie banii, imi trebuie un credit. Nu prea stiu ce si cum si pe unde sa ma uit dupa el. Pana acum pe partea de servicii am lucrat excelent cu Banca Transilvania, dar nu am auzit niciodata de ea ca ar putea fi in top la credite, sau sa fi auzit pe cineva ca a avut credite la aceasta banca. De asemenea pare de incredere ING-ul, la care mai am un card si care par destul de ok. Insa creditele alea avantajoase sunt la tot felul de banci de nu am auzit niciodata in viata mea. Carpatica, etc….

Daca aveti sfaturi sa imi dati, le astept cu placere. Sper sa nu ajung la celebrele vorbe „mai bine imi bagam un bat in fund”

One comment

Comments are closed.