Cum vreti sa arate un blogmeet?

Posted by

Anul trecut au avut loc o serie de blogmeet-uri in Ploiesti, la care ne-am distrat, am invatat lucruri noi si am facut si fapte bune. Anul acesta vreau sa mergem putin mai departe cu aceste blogmeet-uri si sa incercam sa le profesionalizam si sa scoatem cat mai multe avantaje de pe urma lor. Daca ma intrebati pe mine, eu inca nu mi-am scos din cap ideea aceea de a avea o sala si proiector cand ne intalnim, dar e doar ideea mea, poate nu e chiar asa de buna cum cred eu.

Asa ca, inainte de a organiza ceva anul acesta, as vrea sa va intreb pe voi, cam cum trebuie sa arate un blogmeet si cand – ma refer la cum trebuie sa arate, nu ma refer doar la programul „artistic” sau de „baute”, ci inclusiv la cum va imaginati voi ca ar trebui sa arate locatia si unde ar trebui sa fie situata. Poate vreti ca locatia sa fie cat mai in centrul orasului, sau poate sunteti iubitori de aer curat si preferati zone marginale, precum parcul de la Bucov, sau poate va place intr-o cabana linistita si fara conexiune la internet, in varful muntelui. (Asta – „fara conexiune la internet” – nu se face, va zic de pe acuma.)

Asadar, lasati-va imaginatia sa zburde si nu va rusinati daca aveti in cap tot felul de idei nebune, poate dintre ele selectam o parte si gasim si solutii pentru a le pune in practica, sau bugete, dupa caz. Asa ca tot ce va cer e sa imi ziceti cum credeti ca ar arata cel mai misto blogmeet si ce ar trebui sa contina.

Chiar daca ideile acestea le cer pentru blogmeet-urile din Prahova, poti sa lasi un comentariu si daca nu faci parte din blogosfera prahoveana, pana la urma ideile prezentate aici vor putea fi preluate si adaptate fara niciun fel de probleme de catre alte blogosfere.

Pentru cei din Prahova care ma citesc si au blog, stiu ca asteptati un blogmeet anul acesta, dar am tot amanat si din motive meteo, dar si datorita faptului ca as vrea sa fac ceva mai mult decat o simpla iesire la bere. Am eu niste idei prin cap, dar deocamdata nu am timp sa caut solutii pentru implementarea lor. Oricum, daca e musai sa ne vedem cat mai curand, facem o intalnire in Zappa sau intr-o alta locatie care e pe gustul vostru.

2 comments

  1. Pai in primul rand ar trebui sa ne strângem mai multi, altfel nu prea parem a blogosfera. Apoi ar trebui să ne gândim cum putem sa colaborăm intre noi. Cum sa ne ajutam unii pe ceilalți. Poate blogarii mai bine cotați ar trebui sa încerce sa tragă după ei blogarii mai mici. Eventual sa luam fiecare blog in parte si sa-l analizam, din punct de vedere estetic, seo, al conținutului si al conexiunilor. Cred ca asta ar putea insufla mai mult curaj si mai multa dorință de dăruire bloggerilor care nu au rezultatele scontate. Sigur ca feedbackul poate veni si din partea celor mici înspre cei mari. Întotdeauna scăpa cate ceva. Mai cred ca ar fi necesar sa batem in cui întâlnirile astea. O data pe luna este prea puțin. Poate ar fi bine sa ne vedem bilunar si sa stabilim in linii mari următoarea întâlnire chiar la întâlnirea in curs de desfășurare.

Comments are closed.