Workshop-uri in blogosfera prahoveana

Posted by

sala conferintaIn urma cu 6 luni de zile, incepeam cautarea unei sali de conferinte pentru workshop-uri, astfel incat intalnirile lunare ale bloggerilor din Prahova sa aiba loc intr-un cadru mult mai benefic dezvoltarii acesteia.

Ei bine, astazi pot sa va anunt ca s-a incheiat cautarea, am gasit o firma dispusa sa faca un parteneriat si, o data pe luna, sa ne ofere accesul intr-o sala de conferinte cu 20 de locuri, unde sa putem discuta in liniste, veni si prezenta idei si invata mai multe despre cum sa evoluam si sa ne dezvoltam blogurile noastre.

O sa va spun zilele urmatoare despre ce firma este vorba, pentru ca inca nu am facut cu ei un plan de comunicare clar, oricum, locatia este pozitionata ultracentral, undeva in spatele casei albe din Ploiesti.

Voi discuta cateva detalii si cu cei aflati la Prahova Blog Meet ed.1 si cred ca, daca se sincronizeaza totul perfect, articolul acesta va fi publicat cam in acelasi moment cu cel in care fac eu anuntul.

Inca nu sunt hotarat daca respectivele workshop-uri vor ramane sub denumirea de PH Blog Meet sau vom cauta o alta denumire interesanta pentru ele. Ramane pe lista de discutii de azi si probabil vor fi comunicate in curand.