Xbox One: Invitation, o invitatie neobisnuita in lumea jocurilor

Posted by

microsoft_logo Microsoft mai are cate ceva de spus, o spun si cifrele pe Q3, o spune si reclama de mai jos, care este realizata intr-un mod exceptional.

Nu doar ca mi-a placut reclama, dar dupa ce am vazut-o de doua ori, mi-a trecut un gand fugar ca nu mi-ar strica si mie o asemenea consola. Gand pe care l-am alungat repede, repede, pentru ca stiu ca m-as juca 2-3 zile si pe urma ar zace in dulap.

Va invit sa vedeti clipul si sa imi spuneti daca v-ati lua sau nu o asemenea jucarie:

P.S. Mi-e dor de vremurile cand ma jucam toata noaptea cu prietenii la Play Station. Mi-e dor de Tekken 3 si de Grand Turismo. Mi-e dor de melodia aia ciudata din Final Fantasy VII sau VIII. Poate gasim o locatie in Ploiesti si stam intr-un weeekend cu bere si jocuri pana dimineata. Ce ziceti?

5 comments

  1. foarte tare!!! nu cred ca as mai iesi cu lunile din casa:)) totusi…e mai placut cand exista competitie intre prietenii…mi-ar placea sa existe un loc in Ploiesti unde sa te duci cu prietenii si sa te joci…

  2. Daca afli de o sala de PS3/xbox prin Ploiesti sa-mi spui si mie ca-s interesat sa ma joc.

  3. Exista acum o sala de xbox in Afi Palace Ploiesti. Au destul de multe jocuri si preturi accesibile. E destul de tare pentru impatimitii jocurilor video.

Comments are closed.