ZeList redirect

Posted by

Ieri va vorbeam despre profesionalizarea blogurilor, despre mutarea lor pe domenii proprii sau pe domenii cu nume mai profi, si despre 301 SEO Redirect. Astazi va voi vorbi despre un alt tip de redirect, care se face foarte usor si anume ZeList redirect.

Pentru cei din Prahova am tot facut-o eu, dar ma gandesc ca e mai usor sa daca explic intr-un articol treaba asta si scap de dat cateva mailuri pe saptamana.

Deci presupunem ca v-ati mutat pe un domeniu nou, aveati deja o pozitie in ZeList si teoretic cu noul domeniu ar trebuii sa o luati de la capat. Oricum e indicat sa anuntati cititorii de noua schimbare, sa schimbe linkurile care le-au pus catre voi si asa mai departe, dar e bine sa faceti si acest tip de asa zis redirect.

Si tot ce trebuie sa faceti este sa dati un mail la office AT tree .ro in care sa explicati ca v-ati mutat pe un nou domeniu, ca ati facut deja redirect si ca vreti sa fie efectuate aceste schimbari si in ZeList. Nu o faceti inainte de a face 301 SEO Redirect ca o faceti degeaba.

One comment

  1. Suer fain. Mersi de sfat. Eu inca mai am vechiul blog in lista Ze-list si nu stiam daca se poate face trimitere catre noul blog. Sfat util 😀

Comments are closed.