Zile proaste, zile bune

Posted by

In afaceri nu toate zilele sunt cu soare; uneori totul merge bine, alteori ai impresia ca toate planetele s-au aliniat in asa fel incat totul e impotriva ta. Ce e insa important e ca in aceste zile sa nu te stresezi prea tare si sa gasesti resursele necesare ca sa treci de astfel de momente, stiind ca vor veni si zile mai bune.

Astazi a fost una din acele zile in care nu merge nimic bine, m-am apucat sa fac niste upgrade-uri si, tocmai cand totul parea ca merge perfect, m-am trezit ca nu mai merg mai mult dintre jumatate din site-urile pe care le gazduiesc. O ora mai tarziu mergeau toate blogurile mele, dar nu mergea site-ul firmei si inca vreo cateva site-uri ale unor clienti, dupa inca o ora mergeau site-urile clientilor, dar nu functiona digipedia.ro, blogul cel mai important din portofoliul nostru. Pana la urma s-au rezolvat problemele si parea sa mearga totul, dar deja trecuse toata ziua si parca nu mai imi venea sa fac nimic. Spre seara am observat ca nu-mi merge alt soft pe care il folosesc pe server, dar sunt sigur ca si aceasta problema se va rezolva mai devreme sau mai tarziu.

Cu toate acestea, nu pot sa zic ca a fost o zi atat de rea; desi au fost mici probleme care au necesitat un efort intelectual sustinut, asta nu inseamna ca a venit sfarsitul lumii. Reparam ce s-a stricat, apoi ne continuam planurile de dezvoltare stabilite la inceputul anului. S-au intamplat si lucruri bune azi, doar ca a fost o zi mai de heirup dupa cum anuntam si dimineata, desi la momentul acela nu prea stiam eu ce ma astepta.

Avem proiecte noi pe care abia asteptam sa le lansam si asta ne aduce un plus de energie care acopera oboseala acumulata saptamana aceasta. Urmeaza un weekend cu mult soare, in care pot sa ma ocup de proiectele personale (proiecte offline, nu online), iar luni, incarcat de energie, voi continua mai departe.