Zile de relaxare

Posted by

Desi ani de-a randul am tras din greu, am inceput de ceva vreme sa simt nevoia sa am ceva timp pentru mine, timp in care sa ma joc, sa ma uit la filme sau sa-l petrec intr-un mod placut, care nu implica neaparat vreun proiect nou sau vreun hobby care sa necesite prea multa atentie si concentrare.

Am observat ca dupa o saptamana plina de munca (si cand spun plina, ma refer la munca de luni pana duminica seara), luni dimineata aproape ca nu mai eram apt de a mai face ceva productiv, asa ca am preferat sa-mi iau o zi libera si sa fiu marti inapoi la lucru, odihnit si productiv. Nu o poti duce asa zile intregi la rand, mai ales daca lucrezi la proiecte mai mari si nu apare nici satisfactia terminarii proiectului respectiv, poate doar al incheierii unei etape, desi nu e la fel de mare satisfactia atunci cand inchei o mica etapa, mai ales ca de cele mai multe ori, imediat ce o inchei, treci mai departe la urmatoarea etapa.

Si adevarul e ca am cateva proiecte mari care probabil se vor derula pe toata perioada anului urmator, deci cumva va fi un 2019 incarcat din punctul meu de vedere. Astfel incat, probabil va trebui sa am si zile de pauza, in care sa urmaresc serialele mele preferate, sa-mi fac un calendar cu episoadele preferate si sa stiu cand apar, astfel incat in zilele de pauza sa pot sa urmaresc din ele. De asemenea, am vazut in sfarsit o reducere foarte buna la Play Station 4, dar am decis sa nu mi-l iau inca, pentru ca momentan am cumparat cateva jocuri interesante pe telefon si cred ca pana prin primavara cam am la ce ma juca.

Legat de filme, am vazut ca lumea cauta pe net free movies online, desi acum ai o multitudine de alegeri pe piata si mai toti operatorii de telefonie mobila iti dau tot felul de gratuitati pe zona de filme, fie la Netflix, fie la HBO GO.

V-am mai spus si intr-un articol anterior ca simt nevoia unei vacante si cred ca saptamana care vine voi incheia cam toate treburile pe care le mai am de facut in firma si dupa data de 25 caut sa stau mai departe de computer si sa ma relaxez. Poate totusi imi iau PS4 ala si atunci chiar ca nu va auzi nimeni de mine pana dupa Revelion.

2 comments

  1. Am aruncat o privire pe site-ul de filme, am vazut ca sunt multe filme interesante, iar ceea ce ma incanta si mai mult este ca se gasesc si filme din 2018. Sper sa prind o zi in care tot ce am de facut este sa ma relaxez si sa ma uit la filme. Super blog, super articol!

Comments are closed.