Ziua Bloggerilor la Teatru Masca – Comedia Erorilor

Posted by

afis comedia erorilor Aseara am fost printre privigeliatii care au putut vedea/auzi/trai spectacolul oferit de cei de la Teatru Masca pentru bloggeri. Ca intotdeauna, raman impresionat de jocul actorilor, de ce se intampla in fiecare colt al scenei, pentru ca tot timpul undeva se intampla ceva. Este fascinant sa vezi pe langa jocul actorilor principali, tot felul de reactii si comportamente ale celorlalti actori.

Mai mult chiar, pe langa privilegiul de a asista la un spectacol extraordinar, facut din dragoste si pasiune pentru teatru, am avut ocazia sa stau de vorba cu actrita mea preferata, cu un maestru al teatrului si, nu in ultimul rand, am avut ocazia sa cunosc o domnisoara tanara si plina de energie.

Am avut ocazia sa stau putin de vorba cu cel care m-a impresionat data trecuta atat de puternic cu articolul scris, maestrul Mihai Malaimare. O onoare pentru mine.

Apoi am avut ocazia sa stau de vorba cu actrita mea preferata. Va mai aduceti aminte de data trecuta, cand majoritatea bloggerilor erau indragostiti de Smeraldina (Alina Craita)? Oare cati din cei amorezati atunci de acel minunat personaj blond au recunoscut-o in personajul din aceasta piesa? Se ascuntea sub masca unei perechi de ochelari roz si a unor fundite de gradinita, sora sotiei lui Antipholus, Luciana era Alina Craita.

Si, nu in ultimul rand, am avut ocazia sa o cunosc pe domnisoara aia mica si care bause multa, multa, multa, multa cafea inainte de spectacol, Emilia Manea. Da, stiu, o sa imi spuna: „Ce ma enervezi!”

Haotik_Emilia_Manea

One comment

Comments are closed.