Ziua Bloggerilor la Teatru Masca – Militarul Fanfaron

Posted by

Teatrul-Masca Aseara am avut din nou onoarea sa particip la Ziua Bloggerilor, editia a III-a. Piesa jucata de actorii Teatrului Masca – Militarul Fanfaron – a fost una extraordinara, care a reusit sa ma deconecteze total pentru o ora si patru zeci de minute. Daca in urma cu nici 3 zile, sambata, incheiam o seara de cinema spunand „Mai bine mergeam la teatru„, aseara am plecat spunand „Mai bine merg la Teatrul Masca„, pentru ca ultimele piese vazute la Teatrul Toma Caragiu din Ploiesti nu au reusit sa ma deconecteze total de la mediul inconjurator, desi avem niste actori extraordinari si la Ploiesti.

Seara a inceput cu doua surprize, una neplacuta, cand in trafic, in timp ce mergeam spre teatru, Dana mi-a spus: „Stii ca nu joaca Alina Craita in piesa asta”, lucru care m-a intristat putin, dar stiam ca oricum toata echipa teatrului joaca extraordinar si ca o sa imi placa. Iar a doua mare surpriza a fost cand am vazut-o pe Ada pe scena. Stiam ca isi dorea foarte tare sa joace alaturi de o echipa de profesionisti, astfel incat atunci cand am vazut-o pe scena, m-am gandit ca intr-un fel si-a realizat un vis. Nu stiam ca e la prima ei piesa, am aflat ulterior, oricum i-a iesit foarte bine.

Piesa este foarte buna si, asa cum spuneam si mai sus, a reusit sa ma deconecteze total de la viata de zi cu zi. A fost ca o carte buna de care nu vrei sa te desparti pana nu ajungi la final. Mi-a placut foarte mult de Aurel Sandu si de soprana cu o cioara neagra-n varf de bat care a fost bestiala…: „Du-te mahhh…

Dupa spectacol, am stat de vorba cu cativa bloggeri, am incercat sa stau de vorba cu toata lumea, dar am constatat ca exista o multime de bloggeri noi pe care nu ii stiu. Am vrut sa fac o poza si cu Emilia Manea, dar nu am mai apucat. „Ce ma-nervezi…” (pentru cunoscatori doar).

Va dati seama ce o sa fie la mine in casa de acuma incolo, cand la replica „Ce ma-nervezi…” nevasta o sa imi raspunda cu un „Du-te mahh…„. Si de vina pentru toate acestea este: mai …. mai …. mai …. muța.

La final, va mai spun doar atat: o data pe luna, sambata, ajung la Bucuresti si, daca tot ajung, aveam in program sa merg si la un film. Ei bine, am decis ca in momentele in care programul meu imi permite, sa inlocuiesc filmul cu teatrul. Iar cum urmatoarea sedinta de coaching e pusa pe data de 9 martie, sunt toate sansele ca atunci sa ajung si la teatrul Masca. Mai ales ca am observat ca sambata de la ora 19:00 au spectacole de teatru.

La final, va las cu cateva poze facute aseara:

4 comments

Comments are closed.