Castigatorul concursului: Aventura la munte II

Posted by

Cabana_Zeni Iata ca am ajuns si la finalul acestui concurs. Desi spuneam ca doresc sa depasesc 40 de comentarii, se pare ca m-am oprit fix la 40. Oricum, nu e rau deloc. Le multumesc inca o data celor care s-au inscris la acest concurs si le promit ca voi incerca sa aduc si alte concursuri pe nisa de turism pe viitor.

Stiu ca asteptati cu suspans castigatorul acestei editii, dar deocamdata va mai tin putin in tensiune, pentru ca inca nu sunt hotarat care sa fie castigatorul acestei editii.

Si pentru ca uneori conteaza si daca esti primul si mai ales daca te leaga ceva amintiri de statiunea Straja, am decis ca premiul sa mearga la Daniela. Asadar, felicitari pentru premiu si asteptam sa ne contactezi pentru a-ti da si restul detaliilor.

Saptamana viitoare, asa cum v-ati obisnuit, voi avea un nou concurs. Inca nu pot sa va spun prea multe legate de premiu, pentru ca am mai multe variante si inca nu m-am hotarat ce premiu intra in joc; de asemenea, s-ar putea ca pe viitor sa avem si concursuri cu 2-3 premii, pentru ca numarul de concursuri a scazut la doar doua pe luna si ne gandim sa bagam mai multi sponsori intr-un singur concurs si, desigur, mai multe premii.

Sa imi spuneti daca voi credeti ca este ok ideea aceasta cu mai multe premii si mai multi sponsori, pentru ca parerea voastra conteaza.

La final, mai multumim inca o data celor de la Cabana Zeni pentru premiul acordat.

3 comments

  1. Felicitari Danielei!!!
    Cat despre intrebare ta, eu zic ca e mai bine sa ai 2 3 premii per concurs astfel vei putea atrage mai multi interesati de 3 produse sau servicii diferite! Si plus ca vei face 2 sau 3 persoane fericite si nu se mai indreapta atat de multe injuraturi din partea celor rautaciosi catre o singura persoana :)) se impart!

Comments are closed.