Cea mai frumoasa poveste, 16 ani alaturi de cel mai bun tovaras de drum

Posted by

In urma cu 16 ani, cumva, prin increngaturile nedeslusite ale destinului, doi oameni au ajuns sa mearga impreuna pe acelasi drum si sa incerce sa construiasca cea mai frumoasa poveste de dragoste. Si povestea continua si in ziua de azi. Ziua de 23 are o semnificatie aparte pentru mine in fiecare luna, dar dintre toate, ziua de 23 martie este cea mai importanta din an. Este ziua in care pe planeta Pamant s-a nascut o floare frumoasa (care astazi face frumoasa varsta de… nu am sa va spun) si totodata este ziua in care a aparut in viata mea.

Suntem de 16 ani impreuna, casatoriti legal de 12 ani si 7 luni (bineinteles ca tot pe 23, doar ca de data aceasta a fost luna august cea norocoasa) si avem de gand sa continuam asa vreme de multi ani.

Ca o gluma asa, pot sa spun ca matematica mea s-a imbunatatit substantial in ultimii ani; daca o sa va uitati prin articolele mai vechi din aceeasi serie, o sa gasiti in ele scris: 4 ani jumatate (2008), 5 ani jumatate (2009); dar intre timp m-am prins si eu ca din august pana in martie sunt de fapt 7 luni, si nu 6.

Nu are rost sa reiau ce am mai spus si in alti ani, va reinvit sa cititi doua articole din aceeasi serie si care ne-au placut foarte mult: „Sa stii ca te iubesc” si „De unde stiu ca te iubesc„.

In rest, povestea merge mai departe si prea multe vorbe nu-si au rostul.

P.S. Sper sa ma ierte ca nu i-am luat inca un cadou, astept salariul ala marit si promit sa ma revansez.

2 comments

Comments are closed.