Daca ei pot, atunci si tu poti! – o campanie a Politiei Rutiere Romane

Posted by

alege_viata Va mai aduceti aminte, cand va intrebam daca unii caini sunt mai destepti decat oamenii? Ei bine, se pare ca nu sunt singurul care a observat asta, iar Politia Rutiera vine cu o campanie foarte misto, prin care incearca sa mai educe putin taranii care trec pe unde vor, fara sa le pese de viata lor pana la urma, daca nu de faptul ca ar putea baga un sofer nevinovat in puscarie.

Campania e binevenita in conditiile in care vad zilnic inconstienti care se arunca in fata masinii, care trec pe rosu la semafor, sau care isi inchipuie ca, daca sunt pe trecere si nu exista semafor, pot sa mearga fara niciun fel de problema. Pentru ca, in ultimul caz, chiar daca ei au prioritate, daca ii sari unui sofer in fata si nu mai apuca sa franeze, oasele tale se rup si nu stiu cu ce te incanta faptul ca el e vinovat sau ca iti da o caruta de bani ca sa scape, cand ai putea ramane invalid pe viata sau, mai rau, ai sfarsi la 2 metri sub pamant.

[ via Sabina Cornovac]

P.S. Daca ai dat click pe link-ul cu Politia Rutiera, sa nu te sperii, e doar un site mai vechi neactualizat, asa aratau site-urile prin anii 2000.

UPDATE: Am modificat link-ul initial care se pare ca nu era siteul oficial al Politiei Rutiere.

3 comments

  1. Frumoasa campanie, dar ala nu e site-ul politiei rutiere.

    Uite ce scrie la „despre noi”: „Politiarutiera.ro este un produs al grupului de presa ce editeaza revistele TIR Magazin si Investigatorul.”

Comments are closed.