De aseara de la lansarea iPhone 5 la Vodafone

Posted by

Am ajuns acolo dupa 11 ore de munca, asa ca nu prea mai stiam de mine, de cateva ori chiar am mai dat peste cate cineva, desi nu era atat de mare inghesuiala incat sa fie imposibil sa treci. Asteptam cu nerabdare lansarea iPhone 5 si ma invarteam aleator (adica haotic) cand spre intrare, cand in partea din spate a magazinului. Am facut niste poze proaste si m-am tot invartit, gandindu-ma daca nu e prea mult, pentru ca nici pe acasa nu am dat in ultima vreme atat de des, cat am dat pe la Vodafone Experience Store.

M-am uitat putin la iPhone 5, macar pozele cu el au iesit bine, apoi Cristi m-a luat sa facem poze la panou, dar l-am pierdut pe drum, sau m-a pierdut el pe mine, nu-mi dau seama. Cand am ajuns la panou, tocmai aparuse Mona, m-a salutat si am raspuns si eu cu jumatate de gura, ca eram atat de ametit, ca nu stiam cine e, ma intrebam daca o fi iar vreo vedeta si sa nu fac vreo gafa ca cea de la Future City, cand am zis ca …. nu conteaza. 🙂 M-am intors in zona din spate, l-am salutat pe Cabral care a trecut grabit pe langa mine si am zis ca mai bine stau acolo, mai in spate.

Am mai dat o tura la pozat, o promoterita simpatica foc m-a intrebat de unde poate lua pozele, i-am zis ca de la seful ei… si nu-mi aduceam aminte numele, asa ca am zis ala inalt, slab si chel… apoi mi-am amintit ca-l cheama Silviu, nu stia niciun Silviu, asa ca am mai stat o clipa pe ganduri si mi-am dat seama ca-s un prost. Am scos din sac o carte de vizita si i-am spus sa-mi ceara pozele pe mail, dar ca cererea trebuie insotita de numarul ei de telefon.

Au inceput discutiile, Cabral, apoi Lucian Mandruta si copilita lui care vroia si nu vroia iPhone 5. Incet, incet se apropia ora de lansare si toata lumea astepta sa se dea drumul la case pentru a cumpara minunatia. Si s-a lansat, oficial.

Mi-am adus aminte ca aveam treaba cu Chinezu, asa ca m-am dus si l-am tras putin deoarte, dupa care m-a pasat lui Vlad Dulea. Macar nu venisem degeaba, dar parca mai era ceva.

Aaaa da, iPad Mini, ca eu mai mult pentru asta venisem, decat sa vad iPhone-ul ale carui poze, specificatii si alte nebunii le tot vad pe net de o luna incoace. Asa ca am inceput sa intreb, nu ati vazut vreun iPad Mini pe undeva pe la standurile de prezentare? Nu l-am gasit si cateva voci mi-au spus ca nu este.

A aparut si PTM-ul, disperat sa faca poza cu mine, i-am zis ca-s domnisoare dragute pe acolo, dar nu am scapat de el. Daca tot eram din nou la panou, am profitat de moment si am furat pentru cateva secunde pe domnisoara de imi cerea pozele. Am intrebat-o cum o cheama, dar cum eu nu stiam nici numele celor pe care ii cunosteam, din cauza oboselii, deja uitasem 2 secunde mai tarziu.

Poza a venit repede, fiind facuta cu un polaroid, am bagat-o in buzunar si mi-am vazut de treaba, deja era aproape ora 1 noaptea si majoritatea bloggerilor deja plecasera spre case. Am zis sa plec si eu, l-am salutat pe Mihai si mi-am vazut de drum.

Am ajuns acasa, am scos cheile si poza din buzunar si le-am pus pe masina de spalat. Un dus rapid si la somn. Dimineata, printesa mea s-a trezit inaintea mea, a vazut poza …. si a inceput cearta. 🙂

One comment

  1. În loc să apreciezi faptul că mă bucuram să te (re)văd, mai și comentezi! Haterii ăștia… nț, nț, nț!!! 😆

Comments are closed.