Europa-Park (Ziua 18)

Posted by

Despre Europa-Park nu stiu ce sa va spun, e putin mai mic decat Gardaland, mai putina aglomeratie si stai mai putin la cozi pentru rollercoastere. De exemplu, noi am apucat sa ne dam in toate rollercoasterele si de 4 ori in atractia principala – Silver Star.

Silver Star e un rollercoaster putin diferit de cele cu care ai putea fi obisnuit, nu te da peste cap, nu te zdruncina, doar creeaza gravitatie zero si impresia ca pici in gol dupa fiecare varf pe care il trece. Cred ca v-am mai povestit despre el data trecuta. Oricum, ai timp sa te dai in toate fara probleme, chiar daca parcul se inchide la ora 20:00.

De asemenea, cinematograful 4D ofera o calitate excelenta a vizionarii si mi-a placut foarte mult. Foloseste tehnologia filtrelor polarizante, care m-a fascinat acum ceva ani in Gardaland. Va recomand sa nu ratati nici acest cinema.

Blue Fire are un sistem de acceleratie la pornire, nu stiu daca l-am mai intalnit in alte parcuri si de asemenea parca rollercoasterul de lemn s-a comportat mult mai bine decat cel din Japonia. Oricum, clar nu sunt un mare fan al acestui tip de rollercoaster, desi ma dau si in asa ceva de ori de cate ori am ocazia.