Fotografii corporate cu SMA Studio

Posted by

sma_studio Vine un moment in viata oricarui antreprenor cand fotografiile facute „in casa” parca nu mai merg si este nevoie de cateva fotografii facute intr-un studio profesional, dotat cu tot ce e nevoie.

Prima oara cand am avut nevoie de un astfel de set de fotografii, a trebuit sa renunt la idee din cauza bugetului si a timpului scurt avut atunci la dispozitie pentru crearea site-ului. Ce a iesit atunci, varianta „home made”, puteti vedea pe siteul meu.

De data aceasta, am decis ca trebuie sa le fac intr-un studio profesional, asa ca am apelat la un studio specializat in fotografie corporate pentru noul set de poze. Inca nu va pot arata ce a iesit, dar va asigur ca le veti vedea in curand. O sa va placa garantat, pentru ca cei care le-au vazut pana acum au zis ca sunt superbe. Individul din ele nu e asa superb, dar altul nu avem deocamdata, dar o sa lucram si la asta.

Pe cei de la SMA STUDIO i-am cunoscut in urma cu cateva luni, atunci cand s-au angajat sa faca un scurt curs de fotografie si videografie cu bloggerii din Ploiesti. Iata cum, o astfel de implicare a bloggerilor din comunitatea locala le poate aduce clienti, promovare si multe avantaje. Mi-as dori ca pe viitor mult mai multe companii locale sa se implice si sa puna umarul la dezvoltarea blogosferei locale.

De asemenea, dupa cursul initiatic, am avut ocazia sa particip si la o sedinta foto cu un manechin, asa ca in mare stiam cam ce se intampla acolo, dar nu ma gandeam ca o sa am emotii atat de mari, odata asezat in fata obiectivului. Voiam sa fac unele asa zambind, dar dupa „incordeaza burta!”, „pieptul in fata!” si alti muschi care trebuiau controlati, zau daca mai aveam zone de creier libere care sa se ocupe de controlul muschilor de pe fata.

Revenind la motivele pentru care cred eu ca un antreprenor (dar si un blogger de asemenea) are nevoie de cel putin un set de poze profesionale, va mai spun ca de nenumarate ori am dat tot felul de interviuri la diverse reviste si cand mi-au cerut o poza pe care sa o ataseze articolului, am dat din colt in colt.

Din pacate, nu poti da mereu aceleasi poze (imbracat la fel) la toti, asa ca prevad ca in scurt timp voi avea din nou nevoie de serviciile SMA Studio pentru un nou set de poze.

Am sa va arat si pozele, dar nu acum, trebuie sa mai aveti putina rabdare.

2 comments

Comments are closed.