Hello Kitty sub apa

Posted by

 Cand am primit de la Ruxa plasa cu bunatati de testat de la Germanos, primul lucru dupa care m-am uitat a fost cutia magica in care puteai pune aparatul si filma subacvatic. Primul gand a fost sa dau o fuga la Rusalka sa va arat minunatiile de pe fundul Marii Negre. Dar mi-am adus aminte ca urma un eveniment greu, Prahova Bloggers Cars Challenge 2012, apoi in urmatorul weekend eram ocupat cu Social Media Summer Camp 2012, asa ca singurul loc pe care l-am gasit a fost raul Ialomita care, desi parea cristalin de la suprafata, atunci cand te scufundai lucrurile din el nu mai era atat de vizibile.

Oricum era destul de amuzant sa vezi un datamai omul cu ochelari de scufundari si cu un aparat foto Hello Kitty, intr-un rau cu apa pana la genunchi. Dar m-am pus pe treaba. Singura problema este ca pestii de rau nu-s chiar ca aia de acvariu, calmi si care abia se misca, astia au viteza si fug repede daca se anunta vreun pericol. Asa ca tot ce am putut face a fost sa fixez camera cu un bolovan pe fundul apei si apoi sa ma apuc sa gonesc pestii de prin garla catre camera, in speranta ca doar, doar se opreste unul in fata camerei sa dea un interviu, ceva. Nu a fost sa fie, dar a iesit un video destul de interesant.

Prima impresie, pe care am avut-o atunci cand am avut aparatul in mana, a fost ca nu e deloc o jucarie, ci ca e un aparat de fotografiat in toata regula. Chiar cu prea multe butoane si prea multe optiuni pentru unul ca mine, care stiti ca de obicei fac poze cu tableta. Dupa ce m-am uitat atent la „jucarie” pe toate partile si am inceput sa butonez la ea, mi-am dat seama ca face poze destul de frumoase. Am facut cateva si pe afara, dar pasiunea mea ascunsa era sub apa.

Acolo am avut un mic impediment, o pereche de ochelari de scufundare nu tocmai profesionala si soarele puternic de afara faceau sa nu se vada mai nimic pe ecranul aparatului, asa ca habar nu aveam cand filmeaza si cand nu; si cum nici nu se zarea vreun peste dornic sa ma cunoasca mai indeaproape, nu am mai procesat si acele filmari facute random.

Asa ca va las sa vedeti mai jos o secventa, filmata sub apa, desi nu era cea mai curata apa posibila:

3 comments

  1. Parca ma uit pe Animal Planet. Daca te gandeai sa ii momesti cu o rama sau un pic de mamaliga, sigur iti dadeau un interviu. :))

  2. @Carmen, nu vezi in video? 199 de lei costa aparatul l-am prezentat in alt articol.

Comments are closed.