Thor: The Dark World (2013)

Posted by

thor_2_the_dark_world_2013-wide Nu stiu de ce, dar eu cand ma duc sa vad Thor, nu am niciodata asteptari prea mari. Nici la primul nu am avut asteptari foarte mari (gasiti articolul aici), si nici de data aceasta. Cu toate acestea, de fiecare data, filmul ma surprinde in mod placut si, desi nu ma da pe spate, plec multumit ca l-am vazut.

Ca sa nu o lungesc foarte mult, ii dau direct nota 8. Merita vazut si cred ca majoritatea celor pasionati de SF or sa indrageasca filmul. Se leaga oarecum de primul Thor, asa ca daca l-ati ratat, mai bine il vedeti intai pe acela si pe urma mergeti la cinema sa vedeti The Dark World.

Dupa casting, mai urmeaza o mica surpriza, asa ca nu va grabiti sa plecati din sala la aprinderea luminilor si asteptati relaxati in fotolii ultima secventa a filmului.

Exista si cateva secvente cam neexplicate sau mai greu de inteles in film, cum ar fi moartea lui Loki si „reinvierea” lui la finalul filmului. Nu stiu de ce am impresia ca solul care aduce vestile despre moartea lui este de fapt chiar Loki sau poate in urmatorul film ne vor explica lucrurile care ne-au scapat.

Va las sa vizionati trailerul:

4 comments

  1. Doamne ajuta sa apara un film cu Loki!!!! e personajul meu preferat 😀 De fapt e si o campanie pe net legata de asta, condusa bineinteles de fanii lui.

  2. e oarecum atipic. adica e la granita intre bad guy si good guy. plus ca e mai sexy asa albastru :))

  3. Am fost la filmul asta la 3D! Imbecil! In afara de 3-4 scene cand arunca Thor ciocanelul nu e nimic 3D si dupa 15 minute de film deja faceam glume cu amicii de genul: „Ba daca pe asta il trece sa se duca la baie, crezi ca sta o ora sa isi dea armura aia jos sau are vreo usita?”

Comments are closed.