Inapoi la inceputuri

Posted by

Ma cauta azi un prieten sa-mi spuna ca m-a recomandat unui tip si ca e posibil sa ma sune zilele viitoare sa-i fac site-ul. Nimic nou pana acum, dar la un moment dat mi-a zis numele firmei pe care o avea respectivul, moment in care m-am luminat la fata.

„Spune-i neaparat sa ma sune, ii ofer un discount foarte mare daca vrea sa-i fac site-ul”. Si amicul meu nu reusea sa inteleaga de ce dintr-o data aveam o disponibilitate foarte mare pentru firma respectiva, asa ca i-am explicat.

E unul dintre primii clienti ai firmei mele, de fapt nu, stai i-am facut site-ul prin 1999, iar firma am infiintat-o in 2002, nici macar nu aveam firma pe vremea respectiva, doar visam sa o fac. 

Cumva datorita lui si altor cativa oameni care au avut incredere in mine atunci a inceput drumul meu pe calea antreprenoriatului, si datorita lor am ales sa merg pe un drum care mi-a adus multe, foarte multe satisfactii.

Va spun sincer ca nici nu stiu ce discount sa-i dau, ca nu e vorba doar de discount, daca as avea suficient timp la dispozitie probabil ca i-as face site-ul gratis, pentru ca nu e vorba de bani, e vorba de inceputul unui drum care mi-a adus multa satisfactie.

Sa vedem daca ma cauta, i-am lasat vorba ca e musai sa stam de vorba, sa vedem daca isi mai aduce aminte de mine si stie ca eu i-am facut primul site. La mine nu stiu daca era primul site, dar sigur era intre primele cinci. Tot caut sa imi amintesc care o fi fost primul client, dar e greu sa-mi dau seama, in afara proiectelor personale.

Intr-un articol mai vechi de pe blog am regasit o poza cu un site facut de mine, iar printre bannere unul e chiar al clientului despre care va vorbeam mai sus. Probabil daca ar mai functiona go.ro, ar fi si acum site-ul functional.

Comments are closed.