iPhone 4S disponibil in toate magazinele Vodafone

Posted by

Daca aseara la ora 00:00 au fost deschise doar cateva magazine din tara pentru a cumpara la un pret special un iPhone 4S, de azi dimineata se poate gasi in toate magazinele Vodafone din tara, la dealeri si online la adresa aceasta.

Eu am ajuns la locul faptei pe la orele 20:00 cu Stefan Murgeanu si Claudiu Ciobanu, ne gandeam ca o sa fie ceva lume, dar era multa lume, foarte multa lume. Atat de multa, ca eu, in toata nebunia de acolo, nu am apucat sa ajung si sa ma joc cu Siri. Am reusit totusi sa fac o poza cu Andrea Raicu, stiti voi ca am eu un folder in picasa unde pun poze cu mine si cu vip-urile care imi plac.

Dupa ce mi-am vazut rezolvat interesul cu poza, am zis ca ar fi bine sa testez putin si compatibilitatea dintre mine si Siri, doar ca a inceput pe scena prezentarea tinuta de Cabral, Andreea Raicu si Robert Turcescu. Apoi, in cea de-a doua tentativa de a ma apropia de Siri, ne-am trezit ca mergem spre autocare pentru a ajunge la iParty.

Despre cat de tare ne-am distrat la iParty nu pot sa va povestesc, dar cred ca ora 5:15, cand s-a terminat distractia, spune multe despre cat de reusit a fost acest party.

De asemenea, daca va grabiti, tot azi 11.11.2011 aveti sansa sa castigati intr-un concurs care se desfasoara pe perioada a 24 de ore un premiu impresionant de 1000 de euro. Asadar Blogal Initiative iti ofera posibilitatea sa castigi cu blogul tau un voucher de 1000 de euro cu care iti poti lua si iPhone 4S si alte accesorii din magazinele Vodafone. Inca mai aveti timp sa participati pana diseara si zic eu ca nu e greu. Aveti linkul cu informatiile campaniei aici. Concursul se incheie la ora 23.59 si, daca ma uit la ceas, mai aveti fix noua ore in care sa scrieti cel mai bun articol.

 

3 comments

Comments are closed.